Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на master

«123»

Христо Бозов и Иван Портних - биографично представяне
2013-07-05 13:57:45
Коментар: Трябва да се гласува, аз лично ще гласувам за Портних. Вижда ми се по надежден от другия кандитат който е свързан със БСП и ДПС, пък и така ще помогнем София да измете Гея Бея и злодея от НС.
Родители на първолаци са притеснени от неразбирателството между ОУ "Захари Стоянов" и МГ "Петър Берон"
2013-06-29 15:12:33
Коментар: До kgk66:Сградата си беше построена точно за МГ. Това не е мит на директора а самата истина. МГ се помещаваше в бившата Девическа гимназия. Там имаше пожар, и след това се взе решение да се построи нова сграда за МГ. А това че ОУ Захари Стоянов са били приютени там по късно, е израз на добра воля. Моля да не се пренаписват истории от майстори на късия разказ. Само да отбележа че ОУ Захари Стоянов не е единственото в района.ОУ Найден Геров е наблизо и е с пъти по добра алтернатива. Вижте резултатите от изходящите нива на двете училища. Това е резултат от политиката на г-жа Колева която успя да изгони почети всички кадърни начални учители от Захари Стоянов в Найден Геров.
За поредна година интересите на учениците са под въпрос заради спорът между ОУ „Захари Стоянов“ и МГ
2013-06-27 15:43:00
Коментар: От сайта на Археологически музей Варна - "През 1945 г. варненският музей е обявен за държавен. През 1950 г. му е предоставена сградата на първоначалното училище на ул. “Шейново”. Там през 1952 г. е открита новата му експозиция. От 3 март 1983 г. за експозицията на Археологическия музей е предоставен първият етаж от сградата на Девическата гимназия със съответните фондове в приземието като част от новия Историко–художествен музей. От 1993 г. сградата на Девическата гимназия изцяло е заета от възстановения Археологически музей. Създадена е нова експозиция с разгърната площ от около 2000 кв. м, там е представена и постоянна експозиция на икони от XVI–XIX в."
За поредна година интересите на учениците са под въпрос заради спорът между ОУ „Захари Стоянов“ и МГ
2013-06-27 14:56:55
Коментар: До Гражданка: Вярно е че ОУ"Захари Стоянов" бяха в една сграда с ОУ'Г.С.Раковски" а не Бенковски, но не е вярно че сградата на МГ"П.Берон" е строена за основно училище. Сегашната сграда беше построена за МГ защото гимназията беше преместена от сградата на сегашния Исторически музей-до Общината. Аз лично съм свидетел на строежа на новата сграда на МГ, и също така и на това че учениците от МГ даваха доброволен труд за по бързото завършване на сградата, за да започнат нормални занятия. Това е истината за сградата на МГ, и всички останали манипулации за зловредни.Сградата е на МГ, и ОУ"Захари Стоянов" трябва да са благодарни че споделят тяхната добра база, а не да се мъчат да изгонят стопанина от собственият му ДОМ.

«123»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook