Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на BzZzZz

«123456789»

Над 10 компании са поискали откриване на производство по несъстоятелност на "Пикадили"
2016-01-28 20:47:55
Коментар: Блажени са вярващите Мари аН :) Права си за тези вериги в Германия, но има разлика между произведено за немския пазар и същото такова за български или румънски. Цените същите , но качеството занижено. Приятелка на жена ми работи в Кауфланд Варна и каза само едно : бягайте далеч от месото в тази верига. Кой каквото иска да си мисли не задължавам никого. Виж за Лидъл имам малко по-добро мнение , но пък кой ни пита нас робите.
Таксиджии заплашват с блокада община Варна
2016-01-27 11:45:45
Коментар: Бе да им го туря на лай*арите долни. Неотдавна литъра като беше стигнал 2.60-2.70 и тогава ревяха как работели на загуба и вдигнаха тарифата Сега горивото падна почти двойно ама да не са луди да смъкнат малко. Най-евтините таксита в които съм се возил са Пловдивските. Там от точка до точка последно беше 3лв. стига да е в рамките на града. И това при цени над 2лв. за литър, а да не споменавам факта, че там си трошат колите по паветата и такситата имат доста амортизация. Пък да не говорим , че метана им идва далеч по-евтино от горивата на Марешки например и наистина не виждам защо се ослушват. Научило се кучето на пържоли и сега не иска хляб. Ама то със всичко е така в тази държава. Вдигаха цени и услуги на всичко с оправданието , че горивата скъпи. Е сега паднаха драстично ама всеки се ослушва, че даже искат и да вдигат. Долни пумяри. Искат и гащите да вземат на българина.
Читател: Това е обстановката на магистрала "Хемус"
2016-01-17 17:59:33
Коментар: Varna 38 ти тъп ли си ? Я виж в цивилизованите страни при същите атмосферни условия как са техните магистрали и после пак погледни тази снимка по-горе. Ако свинята бе пуснала няколко камиона с луга и химикали, то пътя щеше да се вижда къде е. А в случая мантинелите са указател. Безобразие. И това на фона на по скъпите с 1/3 винетки. Представям си и като се разтопи какви трапове ще зеинат. За тия пари като ни скубят трябва да чистят до асфалт , а не да чакат до другия ден слънцето да разтопи и после свинята да излезе и пак да каже - овладяхме положението ! :D
Три от почистващите фирми остават без пари заради снега във Варна
2016-01-13 15:08:05
Коментар: 1-во ,че и аз не го вярвам както казаха под мен и 2-ро какво ме интересува ,че нямало да получат нито стотинка след като така или иначе на мен са ми удържали данъците, а тротоарите и улиците си бяха меко казано ужас. Варна не е само 3-те булеварда. За горките хора по селата дето стоят по 3 дена изолирани като кучета да не говорим.
Читател: Автомобил попречи на нормалното придвижване на автобус във Варна
2015-11-14 15:25:01
Коментар: При така паркиралия автомобил ако в лентата за ляв завой ( от където е снимано май ) има коли ... автобус трудно ще мине.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook