Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Teodor Gotchev

«123456789»

Незаконни строежи "изникнаха" на плаж Кабакум край Варна
2018-05-18 17:04:08
Коментар: Веско, моето момче моля, няма защо. Ще обясня макар, че то е ясно написано в моето кратко изложение, просто трябва да се чете и да се мисли, което за съжаление рядко се отдава на повечето от вас, то и за това се обръщам с "тъпаци". Общината знае само това, които е официално заявно или регламентирано с документи. В конкретния случай Общината незнае, защото няма внесени документи, скици и проект за това, което се строи. Николайчо Няголов от друга страна знае, защото той може да си говори с когото сметне за нужно за да научи без да са му необходими формалности и документи.
Незаконни строежи "изникнаха" на плаж Кабакум край Варна
2018-05-18 14:30:25
Коментар: Общината сключва договор с конценсионер тъпаци, а концесионера си сключва договори с различните наемодатели. Общината няма как да знае, кой е наемателя, НО може да санкционира концесионера, защото той е отговорен за имота, който му е поверен да стопанисва от държавата, освена ако в договора, който е сключил му се дава право за изграждане на временни и преместваеми обекти. След, като няма бетон и основи, става въпрос за такъв случай. Във всички случаи обаче Ниолайчо Няголов се прави на ощипана девойка, той много добре знае, кой е концесионера, кой е наематяля.
Общината обясни защо се прави резитбата на дървета във Варна
2018-05-18 10:43:14
Коментар: Резитбата е задължителна ако искаме да имаме красиви и здрави дървета в града! Ако се оставят огромни клони, те са опасни за хората, рушат фасадите на сградите, събарят мазилки и прочие. Градът наистина светна и се отвори, разкри се красотата на архитектурата ни, особено в централната част на града.
Тръмп нападна Туск: ЕС е ужасен към нас
2018-05-18 09:19:57
Коментар: Американките автомобили са боклук, а немските са стандарт, който американските безмозъчни граждани държат да притежават.
„Галъп”: Българите са солидарни със Скопие, Западните Балкани харесват България
2018-05-17 00:43:27
Коментар: На нас ни харесва в България. На който не му харесва да си ходи, където му харесва. Ако не му стиска, значи си заслужава да е нещастен скапаняк и неудачник.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.4 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook