Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Teodor Gotchev

«111213141516171819»

Societe Generale се изтегля от България
2018-04-02 16:14:56
Коментар: Много скъпа банка. Високи такси, високи комисионни, високи лихви при кредити, ниски при депозити, въобще големи скъпчии са и за това не могат да виреят тук при развита конкурентна банква среда. Лично на мен няма да ми липсват тези скръндзи.
Десетки се редят на опашка във Варна за поклон пред чудотворна икона на Богородица
2018-03-30 13:28:23
Коментар: "Не си прави кумир и никакво изображение на онова, що е горе на небето, що е долу на земята, и що е във водата под земята; не им се кланяй и не им служи, защото Аз съм Господ, Бог твой, Бог ревнител, Който за греха на бащи наказвам до трета и четвърта рода децата, които Ме мразят, и Който показва милост до хилядно коляно към ония, които Ме обичат и пазят Моите заповеди."
Катедралата се нуждае от спешен ремонт
2018-03-30 11:14:12
Коментар: Българската православана църква управлява огромно количество имоти, от които получава големи приходи. Светите отци се возят на скъпи модерни лимузини за стотици хиляди левове, на кунките има има часовници за по няколко десетки хиляди долара, хранят се като свини и всички са с наднормено тегло. Превърнали са храмовете и службите в тях в бизнес, продават службата си, свещи, икони и други арикули. От друга страна БПЦ винаги подчертава, че тя се разграничава от светската държава и тя не бива да се меси в техните дела. Безобразие е държавата да прави ремонти на техните имоти, от които смучат несметни богатства или още по-малко нещастните миряни, които едва връзват бюджета си да им дарява пари за да си направят ремонт на имотите, от които печелят имено на техен гръб за сватби, кръщенете и погребения. Това е все едно банките да искат помощи и дарения от гражданите и държавата да си правят ремонт на офисите и зградите си.
Соломон Паси: Путин води антибългарска политика
2018-03-29 14:44:34
Коментар: Руската външна политика не показва уважение към България. България уважава руския народ, но не уважва Русия, като държава представена от нейния президент и политици в едно с имперските им интереси. Русия може и да е фактор, но обединена Европа е достатъччо силна и авторитетна общност. Общата европейска позиция потвърди единството в съюза и показа на високомерните татари, че всякакви подобни терористични действия или окупации на територии правят Европа обединена и силна. Русия не е православието, руския патриарх не е духовен лидер и водач, а ченге и агент на КГБ - тъпак. България не е нужно да се съобразява с мнението и липсата на исторически знания на необразовани и не културни болшевики, като Путин и Кирил.
Ердоган уверил Борисов, че няма претенции към реалните граници на Кърджали
2018-03-27 11:10:35
Коментар: Това е пътят към мира и добросъседството. Емоционалните граници на нас българите също покриват територии извън националните ни граници и това е нещо, което може да ни обединява със съседите, а не да ни разделя.

«111213141516171819»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook