Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на SummertimeDream

«12345678»

Около 300 души протестираха във Варна срещу тоталната забрана за тютюнопушене
2012-11-22 22:50:58
Коментар: Пушачите са станали още по-напористи. Не съм мразила никой пушач, но тяхното негодувание към непушачите изглежда е огромно. Първо смятам, че пушачите трябва да се позамислят за вредното влияние на пушенето върху здравето и бюджета си. Второ, ресторантьори - дали не е финансова причината да нямате клиенти, все пак е криза.
Момиченце било нахапано жестоко в детска ясла във Варна
2012-11-07 15:31:13
Коментар: Веднага да се вземат спешни мерки! Това е безобразие. Ако трябва да увеличат персонала, как може такова нещо да се допуска въобще. И защо веднага не и е казано на женицата, никой ни лук ял, ни лук мирисал - нима са се надявали тя да не забележи???!!!
Българите, задържани с дрога в Малайзия, осъдени на смърт
2012-11-01 09:45:25
Коментар: Проблемът е, че млади българи са били готови за някакви си 1000 долара да рискуват живота си. Също това, че главния виновник е отървал кожата и заради него може да си отидат двама наивници. Смятам, че те наистина не са знаели какво носят, понеже всичко било в тайниците на куфари. Друго щяхте да мислите ако тези младежи бяха ваши синове или близки. Българинът явно обича сеира, съдист по душа. Трябва да мислим по-позитивно, иначе скоро няма да ни се оправи живота. Не можете да съдите, без да знаете истината!
Приключи гласуването за най-добър лекар на Варна, чакат се резултатите
2012-10-13 23:50:53
Коментар: Имаме си и добри лекари, безспорно. А относно анкетата - все пак не може ли на първо място някой да посочи себе си? Леко се съмнявам, че най-добрите ще изпъкнат, предполагам, че на тях по скоро им завиждат в гилдията... и няма да ги посочат
Бизнесът скочи срещу дългото майчинство
2012-10-10 10:28:37
Коментар: така, но след като това всичко не може да се осигури, а висок стандарт на живот е само мечта, не виждам защо се хващаме на майчинските. Сега ще се дразним ли какво е било преди години - сега е криза, така или иначе няма работа, какво ни грее че се плащат процент от заплатата, като заплатите са намалени и ниски ако ги има въобще, няма въобще никакви стимули за раждаемост и данните го показват, изплатените пари тази година ще са по-малко от предходната. И пак майките виновни, и пак те са ни на езика...жената е животно нали, да ражда и да се мъчи. Майчинството да стане 3 години и то да се увеличат плащанията, така жената ще се чувства жена и държавата ще я има, защото ще има деца.

«12345678»

VIP
тракционна терапия за шия
Уморихте ли се да страдате от болки във врата и скованост? Търсили ли сте решение, което може да осигури облекчение и да подобри качеството ви на живот? Апарата за тракционна терапия на шия е иновативно...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook