Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Martin

«567891011»

Протестиращите във Варна настояват за справедливост и възмездие
2013-03-09 11:00:19
Коментар: Ако това са исканията ми, "моите" искания... направо да скачам от Аспаруховия мост! Кой ги измисля тия глупости? Искаме една нормална държава, а едни нормални искания не може да скалъпите на лист хартия! "Един Бог и той е на небето" - абе какви са тия глупости в тия искания бе, аман от идиоти!!! Тотално се разграничавам от тия протестиращи вече, бях подкрепящ протеста, но той се превърна в уличен цирк-парад!
Експерти обвиняват НЕК за високите сметки
2013-03-09 08:23:28
Коментар: Какво ли го гъдилка Константин Тренчев да ги говори тия неща? Изобщо тия синдикати незнам защо се месят като това не им влиза в работата. Да си гледат условията на труд и откриването на нови работни места и да не се занимават с несвойствени неща. Сферата на работа на синдикатите е под всякаква критика, неща оправим работниците, има други които трябва да мислят за БЕХ.
Протестът на живо в снимки: Ден 26
2013-03-08 08:29:25
Коментар: Даничка, а какво точно искаме сега? Нямаме правителство, скоро няма да има парламент. Нямаме кмет... Сега ще чакаме резервите за доиграят мача на правителствения и кметския пост? Какво точно искаме - Някой да си върши работата?!? Кой, като скоро всички ще подадат оставка и ще ядем лайна до изборите, а после ще са нужни още няколко месеца докъто новоизбраните започнат нещо. Намалиха тока, това което искахте. Сега мисля, че трябва да посочите ясно какво искате - колко да е намалението, кой да си ходи и кой не и т. н., че ми се струва, че тоя протест е вече доста изкривен. Незнам дали ви е ясно, но няма как да "убиете" големия бизнес. Може да го хулим, плюем и да протестираме до забрава, но знаем че златото е вечно и интересите в икономиката и 7 милиона няма да може да ги прекършат. Кажете какво искате ясно и точно защото АЗ (лично) вече незнам за какво протестираме точно конкретно.
10 години от убийството на Илия Павлов, килърът вече е зад решетките
2013-03-07 09:32:23
Коментар: Не мога да разбера защо авторът на тая статия ни занимава с това. Да се редактира статията и да се добави нещо за легалния и нелегалния (ако някой реши да каже) бизнес на Павлов. Това всъщност би я направила доста по-стойностна. Сигурно всички във най-висшите етажи на бизнеса и държавата знаят кой е убиеца на Павлов, но предвид мащабите на всеобците интереси тази информация винаги остава в "тайна" от обществото, затова тая статия е излишна.
На живо в снимки и видео: Ден 23 - В памет на Пламен!
2013-03-05 07:55:27
Коментар: Лека му пръст на Пламен, но това да се издига в култ един неуравновесен човек... Побъркахте ли се бе хора?! Това ли е примерът, който давате на децата си - да се прекланят и да скърбят за човек който е посегнал на живота си и това трябва да е героично в очите им? Това ли трябва да направят те за да последват "светлия пример" който им давате или трябва да им обясните, че само един неуравновесен човек може да отнеме живота си по подобен начин?

«567891011»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.9 + 1.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook