Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на sdf

«34567891011»

Колко всъщност е външният дълг на България?
2019-07-29 18:40:22
Коментар: Ще теглят докато има кой да дава и има делавера. В момента който кажат "Стига толкова, време е да връщате" ще се направят на разсърдени,че вече не чувстват достатъчно подкрепа от "Народа" и ще се отеглят в сараи, острови и кой каквото е заграбил по време на "жътвата". А пък то Народ нямя. Има някакви поданици делящи се по етнос, по класа, делят се още на фили и фоби, на сини и червени, но не може да проумее че на никой не му пука за него и трябва сам да си помогне. Да си помогне, но съзнанието е промито и не знае как. В самоцел се е превърнало: "Как да печеля без да работя" и "Как да си хвана някой да ме издържа за да не работя".
Компания ще инвестира близо 26 млн. лева в завод край Варна
2019-07-22 22:59:39
Коментар: Щом откриването на 12 работни места в град с почти половин милион население е новина, здраво сме го закъсали.
Йончева: 40% от средствата от всяка поръчка се връщат обратно във властта, ЕНП прикриваше безобразия на ГЕРБ
2019-07-22 22:55:51
Коментар: Толкова години и не си научихме урока. Все чакаме някой да дойде и да ни оправи, то не беше царя, кланяхме се и продължаваме да се кланяме на великите сили, даже и в заеми затънахме за да им дадем на тях, да им купим извънземните технологии. На никий не му пука за Вас (нас). С една ръка дават с двете вземат. Никой няма да дойде от Европа да ви спасява, ще дойдат да унищожат и малкото което произвеждаме за да сме зависими после. А нашите управници 99% ще започнат да се връщат като комисионна защото всички си траят.
Пренасищането на имотния пазар във Варна вече е факт, смята експерт
2019-07-22 07:52:18
Коментар: Не оставиха никакъв шанс на мазохистите избрали да останат да живеят тук. Да вивдим какви са опциите за инвестиции на работещ или завърнал се от гурбет нашенец? В банките доверието е 0% защото видяхме че ги фалират. Пенсионната система не работи на всеки му е ясно, че ако някога доживее до възраст за пенсия пари няма да има. Бизнес оптимизъм 0% защото институциите репресират малкия бизнес с алогични закони и правила, неважещи за друг от същия бранш но с "връзки". На всеки му е ясно че ако нямаш по един роднина във всяко държавно ведомство осъществятващо контрол над бизнеса си ЧАО от бизнеса дори да си изряден. И всички се юрнаха да купуват жилища за да си подсигурят старините или "бъдещето" което в други държави ти го гарантира държавата.
Продадоха последния хеликоптер-линейка
2019-07-13 10:44:36
Коментар: Сега, ще излезе някой мъстит управник в сянка да ни спаси, срещу някоя безумна сума плащана от държавата (от нас). По образец на ТЕЦ-Варна - Доган и резерва който трябва да поддържа но не поддържа срещу 27мил на година.

«34567891011»

VIP
ЛЕГО Онлайн Магазин - Igra4kiBG.com
Купи LEGO конструктори пълна колекция серия 2024 година, плюс отстъпки до -25% на избрани серии: CITY, Duplo, Friends, Creator, Avatar, STAR WARS, Technic, Ninjago, Harry Potter, Minecraft, Super Mario,...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.7 + 2.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook