Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на petar k

«456789101112»

Разкрасиха центъра на Варна с есенни теменужки (снимки)
2017-11-09 09:56:51
Коментар: Заставам зад коментара на DriveSoft. Защо от общите общински пари се облагородява, разкрасява, чисти и поддържа само съвсем малка част около общината? Защо навсякъде другаде из Варна е мизерно, мръсно, непочистено и изкъртено? Защо нашите данъци се използват само за показност? Всеки от нас харесва красивото, но ако общината няма достатъчно средства да поддържа цялата общинска тревна и декоративна площ чиста и подредена, то тези средства за демонстративна украса са абсолютно неоправдани. Има ли кой да контролира и да мисли изобщо?
МОН работи за намаляване тежестта на ученическите раници
2017-10-20 16:52:14
Коментар: Кога успяват да си свършат упражненията в учебниците и тетрадките, че трябва да мъкнат и помагала? Помагалата са за в къщи, не е ли така? На кого помагат помагалата в училище? А защо има учебници? Ако учебниците не са достатъчни, то тогава кой ги е одобрил.... Направиха учебниците абсолютен бизнес и всеки предмет е съпътстван от вариации от тетрадки за туй и онуй. От това и цялата тежест. Един учебник и една тетрадка са достатъчни. Другото - при допълнителни занимания у дома или в занималнята.
Младеж дръпна чантата на жена в Морската градина и избяга
2017-10-13 17:44:28
Коментар: Що не дойде да дръпне моята, ама те на мъже не се опитват. Всяка дама може да се снабди с лютив спрей или просто малък дезодорант в ръката - що разплакани "злосторници" ще има....
Отново потрошени люлки и катерушки на детската площадка в Морската градина
2017-09-21 15:00:52
Коментар: На тези патрули им дайте по един фотоапарат, по един телефон и по един кочан с актове. Колко ще струва на общината? Със сигурност от глобите ще се издържат.А може и да остава.
Отново потрошени люлки и катерушки на детската площадка в Морската градина
2017-09-21 14:58:47
Коментар: Камери трябват и патрули из целия град. Патрулите могат да са от общината - в крайна сметка следят за опазване на обществения ред, а не разрешават криминални загадки. Ако хванат нарушители - викат полиция.

«456789101112»

VIP
Работа за болногледачки/социални асистентки в Австрия
Работа за социални асистентки със слаби познания по немски език за придружаване и гледане на възрастни и болни хора в Австрия. Предлагаме: дългосрочни договори с добро заплащане, пенсионно и здравно осигуряване,...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
7.6 + 5.1
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook