Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на petar k

«34567891011»

С 51 хиляди се стопихме за година
2017-11-20 15:22:05
Коментар: Проблемът на разочарованите българи, напуснали България, е корупцията и личните интереси на властимащите. Демокрацията не е виновна - всички добре развити стпрани не са били социалистически, демократични са и всеки би искал там да се е родил. Заминават хора в работоспособна и фертилна възраст, а това ще донесе много и по-страшни проблеми от тези с корупцията. Няма да има дотатъчно работещи, които да внасят данъци, няма да има достатъчно млади хора, които да заемат местата на пенсионерите. А пенсионерите ще се стават все повече и повече. Тъй че - работиш ли тук - пенсията ще е нищожна.
Родители се обявиха срещу ранното начало на учебните часове
2017-11-20 14:59:42
Коментар: Родителите плащат данък "Елитно училище". Всички са си загубили ума по това и не се сещат, че няма безплатен обяд. Ранно започване, двусменен режим, парички за най-специалните помагала, препълнени класове, А ако погледнем по-задълбочено, единствените облагодетелствани от тази болна амбиция са тези училища, в частност - ръководството им. А колко просто може да е всичко: Училище Х има площ за У ученици и точка! От Инспектората или от Министерството могат да го определят за броени дни. И край на истерията. Относно качеството - родителите получават това, което искат. Изисквайте, родители, от учителите на Вашите деца да бъдат учени и възпитавани. Всички учители могат да работят, могат и да не работят.... Щом в училището не се влиза с изпит, не може да се нарече елитно, най-добро и тъй нататък суперлативи.
Борисов събира министри за зачестилите катастрофи
2017-11-19 21:10:44
Коментар: Магистрала Хемус! Липсата на магистрала в Северна България е една от основните причини за ПТП. Просто и ефективно!
Разбити спирки и тротоари по ул. „Младежка" в „Младост" във Варна (снимки)
2017-11-14 15:02:57
Коментар: Абсолютно вярно е написаното. В квартал Трошево живеят същите данъкоплатци, с чиито пари се финансират цветенца и други показности около общината. Но както биха ни отвърнали - всяко кметство да се оправя. Явно това кметство или не работи, или е абдикирало. Скоро всички квартали ще се превърнат в клошарници, бунища и срутища. Но както е видно - всяко трето семейство във Варна е напуснало завинаги града, а всяко второ - обмисля да напусне. Много е писано за причините, но от горните снимки всеки може да си намери поне три основателни причини да напусне родното бунище. !!! И аз тъй - от тази група съм! Не мога повече да преглъщам всичко това, уморих се да се боря. Отказвам се! Да си крадат на воля, да мързелуват и да си живеят щастливо - само да не забравят да си направят високи дувари с охрана, щото като напуснат можещите и работещите, криминалните и гладните ще посегнат и на тях.
Разкрасиха центъра на Варна с есенни теменужки (снимки)
2017-11-09 09:58:12
Коментар: Парковете са място за отмора, несъмнено. Колко са парковете във Варна и има ли планове за създаването на нови такива?

«34567891011»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.8 + 1.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook