Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Mesmerize

«121314151617181920»

Портних: Завършваме мащабните проекти във Варна до края на април
2019-02-19 16:26:38
Коментар: Искам да попитам тук всички специалисти... Един от вас , само един да е ...участвал ли е в обществена поръчка?
Иван Портних: Строителството на бул. "Левски" ще се оскъпи, но ще завърши до края на април
2019-02-08 15:50:50
Коментар: Аз правя сравнение, че при единия се строи, при другия се купуват палми и се гледат...палми. Да те поправя обаче, признак е че се работи,но не се мисли....Организацията на самото строителство вече е друг въпрос. Там,обаче няма вина само кмета. Общо взето , а то и във всяка една община е така,кадърни хора няма..... Ама не могат и да ги заменят, защото пак няма с кого.Пак се повтарям, кой кадърен човек ще се задържи на работа в община? Да не говорим пък за общините по райони. Последен пример е, човек , който отговаря за ПУП-овете на район Приморски е озеленител?!?!?!?!? Значи озеленител пресява работата на архитект? А за фирмите, не е една 3-4 са. Отговорите също до някаква степен са ясни. Ама айде кажи ми коя фирма да дойде? Ако примерно се каже , тези фирми, няма да работят еди си кой обект... Коя фирма ще дойде? Ми то във Варна за 3-4, трябва да идват някакви от не знам къде си.
Йончева пита Борисов ще освободи ли Боил Банов от поста министър
2019-02-08 15:15:18
Коментар: Как може да има хора, които заставате зад тая Йончева не ми е ясно. Тук държа да отбележа , че това не прави министъра невинен или т.н. Просто този цирк, който играе тази женица е жалък и смешен. Интересно ми е, като е такава борбена личност и вади несполуките на политиците...Защо не се насочи и към някой другар? Или избирателно прави нещата. Защо не отиде при Стефан Гамизов, който каза, че ще и даде всички документи от арбитража и неговото манипулиране в полза на руската страна.Защото там ще изкочат нейните аверчета. А да и там става дума за някакви милиарди...но няма проблеми.
Иван Портних: Строителството на бул. "Левски" ще се оскъпи, но ще завърши до края на април
2019-02-08 15:04:10
Коментар: На другите, които се чудят за отстоянията..... По общия устройствен план мисля , че проект за такъв широк булевард се предвижда от 30-40 години. Само да вметна, че при това условие, значи строиш, разрешават ти, ама си имаш едно наум.Защото ако бяха се отказали от този строеж, всичко щеше да е по-старому. Интересувайте се малко. За някой от вас може да е изненада , но не знам дали сте наясно, че "Христо Смирненски" така нареченото околовръстно е предвидено да е магистрала. Транс гранична коридор - Румъния - Турция, която се свързва с магистрала Черно море и надолу вече. Всичките сервизи там трябва да паднат. Ама се строят и нови....Защото всеки си казва, тва никога няма да стане , ако стане ще мислим.....Не напразно имаше и толкова процедури по отчуждаване. Главния замисъл на тоя Левски е, че като се засилили туризма на север, да може тея дето идват от Хемус, да завиват и да отиват нагоре към комплексите. Като се реализира Хемус, ще почнат да идват от София, Сърбия, Македония ... 4-5 часа път им е това..
Иван Портних: Строителството на бул. "Левски" ще се оскъпи, но ще завърши до края на април
2019-02-08 14:56:16
Коментар: Спирт за теб може да е. Ама за доста хора не е. Заприлича ли един град на строителна площадка, значи се работи. Това са заплати, заетост. Изпълнителите са същите , защото няма други. Във Варна има 5 фирми долу-горе , които могат да си позволят да строят такъв обект...Ако домъкнат от София , ще кажете, защо , ние тук във Варна нямаме ли си. Да не говорим, че за укрепване и по специфични дейности в България има една фирма, която е Euroalliance и то тя е с чуждо участие. А иначе, че директорите по дирекции не са сменени, пак предполагам, че е от липса на кадри.Кой млад ще се хване на заплата 600-700 лв- ДИРЕКТОР... Нали се сещаш , че ако отиде един млад човек там ще е яко корупция.Няма как да извикаш младите. А от Киро аз помня палмите , които струваха 100 пъти повече и договора за тяхното отглеждане през зимния сезон за години напред за някакви бомбастични цени.

«121314151617181920»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.8 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook