Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на nestinarka

«123456789»

Мобилни пунктове ще приемат безвъзмездно опасни отпадъци през тази седмица във Варна
2017-11-07 08:26:17
Коментар: Хубава инициатива... ама недомислена Хайде сега да видим часовете, в които ще работят тези пунктове - всичките са в работно време Хайде сега да помислим, колко ли хора ще си вземат един ден отпуск, за да се отърват от малките на обем опасни отпадъци... Понякога се чудя, дали организаторите на такива кампании използват мозъците си по предназначение
Ето как трябва да изглежда новият стадион „Варна“ (снимки)
2017-10-20 07:17:45
Коментар: Упс! Само на мен ли ми прави впечатление, че на картинките стадионът е САМО за футбол? Това ме си струва твърде ограничено за такава мащабна инвестиция.
Екстремен пазар във Варна: Пешеходци сноват между колите заради хипермаркет
2017-10-13 14:12:37
Коментар: Тук не става въпрос само за пазаруването в Кауфланд. Става въпрос за връзката между двата квартала. И преди изобщо да има идеята за Кауфланд на това място, на мен редовно ми се е налагало да пресичам между двата квартала. Обиколката през подлезите долу ми костваше около 8-10 минути. Утъпканите пътечки между храстите си ги има от години - просто хората, преминаващи от там не винаги имат 10 излишни минути да обикалят.
Екстремен пазар във Варна: Пешеходци сноват между колите заради хипермаркет
2017-10-13 13:02:27
Коментар: Наклон, наклон, колко да е голям наклона - не по-голям от прословутата пешеходна пътека "на Лора". Ако сравняваме, пешеходната пътека на Лора е по-опасна и по-ненужна, защото на 50м от нея има подлез. А за пресичането на пътя към Виница без пешеходно съоръжение в момента има един единствен начин - ходиш надолу, пресичаш на светофар бул Левски, после минаваш през подлеза на спирка Явор, после ходиш още известно време, пресичаш през подлеза под ОМВ, после изплезваш език по баира нагоре. Не съм убедена, че нужното пешеходно съоръжение на това място е точно светофар, но определено има нужда от решение на въпроса. И ако в момента няма проект и възможност за подлез или надлез, то нека на първо време да бъде светофар.
Малолетен велосипедист пострада във Варна след отнето предимство
2017-06-27 06:28:19
Коментар: Хм...Varna, Ако велосипедистът се движи по пътното платно не би трябвало да слиза при преминаване през кръстовища.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook