Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на nestinarka

«8910111213141516»

Собственици на заведения във Варна плашат с протест
2015-07-26 20:27:37
Коментар: А аз се чудя защо, след ремонта на площада, отново позволиха на заведенията да задръстят с масите си входовете и подстъпите към площада?
Певци боядисаха пешеходна пътека във Варна
2015-06-23 19:39:01
Коментар: И кво? Мацнали певците по малко боя и вече голямата новина. Ами бай Иван и бай Стефан, да речем, дето това си работят и боядисват десетки пътеки на ден... никой не им ръкопляска. Започна да ми писва от тия PR - кампании - безсмислени, показни, нафукани...
Свалят новите шофьори от мощните коли
2015-05-13 18:03:43
Коментар: Големи глупости - мислят най-вече в посока ограничения, след като дадат свидетелството за правоуправление. А правилната посока е да се мисли за по-стабилна, продължителна и ефективна подготовка ПРЕДИ да се даде това свидетелство, за да могат младите шофьори да бъдат равноправни и отговорни участници в движението. А така - измиване на ръцете и прехвърляне на отговорността на някой друг - някакъв придружител, който няма компетенции на инструктор да обере отговорностите на обучаващите и изпитващите - пълна глупост! Да не говорим, че има млади шофьори, чийто родители не шофират - те от къде да го изровят тоя придружител? Или да си го наемат специално? И ограничаване на мощности... чудят се как да се освободят от отговорност. Не всеки има възможност да поддържа втора мини-кола за "новия" шофьор. Отговорността трябва да е в ОБУЧИТЕЛИТЕ и ИЗПИТВАЩИТЕ, които удостоверяват годността на даден шофьор да бъде безопасен на пътя. Ми ако смятат, че ще е опасен и трябва да се ограничава... за чий *** му дават тогава книжка?
Красавици, бира и мощни мотори превзеха открития паркинг на Мол Варна
2015-04-26 19:22:41
Коментар: Днес покрай спирката на Делфинариума в посока Почивка прехвърчаха с твърде ветровита скорост на задни гуми група "невинни ангелчета", явно били на въпросния събор, поляли настроението си с обилно количество бира и яхнали моторите. А в този участък движението е двупосочно заради ремонта стеснено и натоварено. Против мотористите нямам нищо против, но за бабаитското мачовско рокерско поведение заставам твърдо против.
Бъди здрав: Карай колело!
2015-04-15 06:40:33
Коментар: Колело се кара и без велоалеи. Има си закон за движение по пътищата и там си е написано къде и как точно се кара велосипедът. Да, велоалеите ще са ми добре дошли, но и без тях се движа с колело от години... всеки божи ден. Определено е най-бързият и икономичен транспорт за градско придвижване.

«8910111213141516»

VIP
Двустаен апартамен под наем-700лв.,до ВИНС и Морско училище
Двустаен апартамент под наем до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.1 + 1.2
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook