Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Sascho

«123»

Майката на покойния Николай Димов разбрала от Анита Мейзър за смъртта на сина си
2016-08-24 10:15:44
Коментар: Целият български народ наранено страда, за да чуе повече от тази феноменална история. Отдадеността на медиите да ринат толкова много фекален материал върху нас е много развлекателна, погледната отстрани. Знам, че е много изкусително да пишеш за чуждата мизерия, но независимо от личността на хората, те си заслужават личното пространство. Защо не насочите журналистическият си глад към нещо по-малко садистично и по-конструктивно?
Протестиращите започнаха подписка за сваляне на депутатския имунитет на Сидеров
2013-06-28 18:53:19
Коментар: Аа, не. Не съм съгласен. Хитлер, колкото и радикален да е бил, колкото и народ да е изтрепал, всичкото е направил САМО за народа си(не казвам,че е правилно; нито го оправдавам),а Воленчо го прави за келепир. Разликата е доста значителна.
Обама ще обяви нови мерки за борба с климатичните промени
2013-06-25 07:20:20
Коментар: Ех, тези американци. Първо борба срещу комунизма, добре. След това го удариха на бой срещу тероризма, а сега отиват на борба срещу промените в климата. *Спасители* бре..
Малко вероятно е Zamunda.net пак да функционира безопасно
2013-04-18 14:31:17
Коментар: Сайта на *хакера*(който, между другото, е един от СЪЗДАТЕЛИТЕ му) е zamunda.net -стария.
Малко вероятно е Zamunda.net пак да функционира безопасно
2013-04-18 13:59:27
Коментар: Не е ли малко некомпетентно от страна на новинарския екип да се отразява гледната точка само на едната страна? Защото според другата гледна точка, става въпрос за нещо доста по- сериозно, отколкото е представено във вашия сайт, а именно следното (цитирам): "Този сайт беше жертва на ръководството си. Алчността и политическите амбиции на някои хора бяха на път да се възползват от широката аудитория на Zamunda.NET и да превърнат Вас потребителите в заложници на амбициозен политически проект. След вътрешен преврат, тези нечестиви хора бяха отстранени от ръководството на сайта и правомощията им върху цялата система вече не им принадлежат. Ние не можем да допуснем свободата на п2п обществото да бъде застрашенa и употребена за популистки политически цели. Новото ръководство се ангажира да се бори с всички налични ресурси за запазване на независимостта на този сайт, неговото статукво и потребители. Длъжни сме да ви предупредим, че бившата администрация на Zamunda ще се опита по всякакъв начин да попречи на работата ни и да си възстанови „загубеното“. Тези хора разполагат с достатъчно пари и контакти за да не се откажат в опитите си да придобият отново контрол върху независимия ресурс на сайта и да продължат да го ползват за личните си цели. Te за нас са "група хакери", които ни заливат с ддос атаки, спам и пробват всевъзможни техники в опитите си да пробият обратно. Нашата мисия е да не го позволим. Ваше пък е решението кого ще подкрепите. "

«123»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.2 + 0.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook