Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Y.D.

«123»

Обитателите на „Гъбената махала” във Варна трябва да представят документи за законността на 39 от постройките
2013-11-18 18:16:09
Коментар: Г-н Михайлов, ако съборите всички НЕзаконни постройки на север от 25 блок ще бъдеш кмет на Вл. Варненчик /а защо не и на Варна/ до живот. Въпроса е дали ви стиска? Как досега никой не е събрал смелост отиде пред общината или катедралата например и да си построи една колибка от найлони, балатуми, мокети, кал, "набрани от някъде" тухли и други подръчни материали. Да видим кой и на какво основание ще му събори постройката, и защо не събарят тези на улица Георги Пеячевич например. Ромите /баш цигани са си/ са сериозен проблем, който никой не смее да докосне. Не те, а ние трябва да подаваме жалби до Страсбург за дискриминация. Призовавам някой с добър адвокат и куражлия да си построи къщичка на показно място!!!
Лепят стикери „Паркирал си като идиот“ по колите в центъра на Варна
2013-09-17 20:16:30
Коментар: goran подкрепям те напълно. Дали някой предприемчив варненец няма да се наеме да произвежда по-евтини и трудноразлепящи се стикери? А дано! Иван Михалев проблема е да не те хване собственика, особенно тези с по-лъскавите автомобили за които няма правила и забрани. Относно дребното хулиганство вече 2 пъти подавам жалба за злоумишлено увреждане при наличие на свидетели и извършител - действията на полицията и следствие/съд са типично по-български - почти никакви.
Пътна полиция инициира акция за превенция на опасното шофиране на мотоциклети във Варна
2013-08-21 20:57:43
Коментар: "Пази моториста" - какво да му пазя на наглия, нахален и абсолютно безотговорен моторист който си е наврял номера в **з*, че да не се вижда. Нито ще го хванат, нито можеш да се оплачеш на някой. Пускането на жалби в само ще ви докара ядове. Те не се пазят, ние да ги пазим. Уважение към малкото кадърни и отговорни мотористи! 26 проверки 18 нарушения!!! п.с. пазете се от моторист с жълт номер J319JCA защото полицията е безсилна!
Утре сутрин отварят изцяло "Сливница"
2013-06-27 17:25:23
Коментар: Хубаво е че правят ремонти. Още по-хубаво ще бъде да се помисли и за прословутите велоалеи, които чакаме, чакаме ....
На живо в снимки: Варненци трети ден на протест
2013-06-16 20:25:42
Коментар: Радостин Савов като цяло съм съгласен с вас, освен с това " това принуждава хората да строят незаконно защото няма къде да живеят" А баламите нека плащат за земя, разрешителни, ток, вода ...... На този принцип ако няма къде да живея спокойно мога да отида пред общината или катедралата например и да си построя една колибка от найлони, балатуми, мокети, кал, "набрани от някъде" тухли и други подръчни материали. Как досега никой не е събрал смелост да го направи това и тогава да видим кой и на какво основание ще му събори постройката, и защо не събарят тези на улица Георги Пеячевич например. Ромите /баш цигани са си/ са сериозен проблем който никой не смее да докосне защото това са най-манипулируемите гласоподаватели. Не те а ние сме дискриминирани.

«123»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 1.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook