Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на tani4ka33

«12345»

Депутатка от „Атака” пострада при сблъсъци пред джамия
2011-05-21 08:59:08
Коментар: Е, това е върха на простотията ни, като Европейска столица!!!Аз по начало, макар и не гражданин на столицата съм възмутена, че има такава джамия в самия център! Не знам къде другаде , в коя европейска държава има такава циагания като нашата!!!!Но пък и да се стига до сблъсъци ....нямам думи да изразя възмущението си!!!!!!!!!!!!!!
Община Варна е на второ място в страната по население
2011-04-05 15:19:59
Коментар: Не знам кое е "морска провинция" за Вас, "..но всичко което е далеч от морето е провинция" е казал един велик писател така, че трудно мога да се нарека провинциалистка!!!А за комплексарите можем дълго да поспорим!!!Има ги нявсякъде около нас!
Никой не иска “Стара планина”
2011-03-08 11:28:48
Коментар: За мен този стандарт "Стара планина" просто е е дна измислица!Никога не съм пестила за храна да давам на детето си качествено месо, салами и кайма, но честно да си призная вземам месо и си правя кайма, макар и по скъпо да излиза и винаги съм се стремяла да купувам българско месо.Относно колбасите купувам малко от българските фирми препочитам немския стандарт!Всеки си има предпочитания и вкусове различни !Мнения също!
Обявиха грипна епидемия и във Варна
2011-01-25 12:48:09
Коментар: Ами абсурдно е за училищата да има ваканция според мен, а за детските градини да няма, защо ли ?Според тях не се събират много деца на едно място и не могат да си хвърчат разни висрусчета и грипчета, а колкото до сестрите изобщо няма такъв завишен контрол за децата има и кихащи и кашлящи по градините!Дори и другата седмица няма да пусна сина ми на градина-е да верно е че майка ми е пенсионерка и може да го гледа, но за мен е по важно детето ми да е здраво отколкото работата ми!!Не че другите родители не им пука, но това си е мое мнение !
Повечето варненци желаят децата им да приемат флуорирано мляко
2010-09-29 09:14:02
Коментар: Аз не виждам смисъл да тъпчем децата допълнително с флуор, във всяка детска паста ако прочетете има достатъчно флуор и ако се предозира се получава неприятен резултат!ФЛУОРОЦИТОЗА, което вреди на зъбките на децата!Нека си остане избор на всеки родител дали да пие такова мляко или не ако има пари разбира се за такова!Но лично аз съм против!!!

«12345»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook