Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Морски

«121314151617»

Мъж на годината 2012: Живея с чувство за изпълнен дълг
2013-01-25 19:52:07
Коментар: Камен Пеев=Spider - ти на това си способен вижда се - само на подлости.как ги пускат такива кат теб на пасажерите.Предлагали му да стане 3 инж. -значи ти си още изпълн.състав ,на какво отгоре се надуваш.Такива като теб с купени дипломи има мноого.Ако има авария с кенефите и ти си с главата надолу в системата.Всеки твой началник,четящ това ще ти го потвърди.Кухни поправял.И дотам.Много си слабоумен още да оценяваш Петър Петров и да се натрапваш на незапознатите които четат това.
Мъж на годината 2012: Живея с чувство за изпълнен дълг
2013-01-25 18:54:15
Коментар: Оппа! Spider = Камен Пеев,това намирам в предни коментари. Камен Пеев (Spider) -работел си на кораба "плъмбер" нали? Тия дето се занимават с тръбите на тоалетните. Значи като съм на круиз само теб ще търся като ми се запуши кенефа. Много ми е чудно ти какъв ръководен кадър се изкарваш -а,да разбрах -ръководител си на миризливата проволка дето отпушвате и наай много на помощника ти -някои PHLP. Ама ти си адски елементарен и нагъл бе?
Мъж на годината 2012: Живея с чувство за изпълнен дълг
2013-01-25 13:05:33
Коментар: Ей тоя Spider много може, много знае а пък най-добре умее да говори за Петър Петров,И както гледам все дава оценки като някакъв експерт-за каквото и да го попитат или не-попитат.Направо гений!
Варненецът Петър Петров е номиниран за "Мъж на годината 2012"
2012-12-11 13:34:54
Коментар: Ама тоя Spider много го боли че никой не го кани никъде да разкрие „сензационни факти” около Коста Конкордия.Нали имахте пресконференция? Защо и после не излезе пред хората да каже каквото има да казва. За разлика от Spider истинските хора на морето си показват лицето,казват си името и работят с точни факти, КОГАТО стане въпрос за изясняване на истината КОГАТО някой се интересува от нея,особено в случая на Петър Петров-разследване на морски инцидент. Изцепката на потребителя Spider за дрогата му се чете документирана в негови по-ранни коментари,изказвания-който го интересува да потърси,ще я намери. Колегите да преценят той и неговите поддръжници колко струват. За кап.Гаргов- БРАВО!Къде бяха варненските журналисти-„Морски Вестник”и т.н.да го номинират?Напълно заслужава.
Варненецът Петър Петров е номиниран за "Мъж на годината 2012"
2012-12-10 20:22:56
Коментар: Spider,нещо много пристрастно злобееш срещу Петров.Какво толкова ти е направил човека?И какво се отваряш и правиш на много компетентен,нали се разбра че си паднал във водата,спасявал те е костгарда,ти не можещ да видиш нищо наоколо.Петров е цитирал точни имена на хората били с него.Увисващ отвсякъде в злобното си плюене. Заради такива д)пета като теб,бягащи да се спасяват и непризнаващи ред и организация при бедствия много хора биха загинали или пострадали

«121314151617»

VIP
Нощувка 70лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.0 + 0.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook