Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Fierywoman

«123456789»

От 2015г. няма да регистрираме колите и в общината
2014-12-02 01:06:19
Коментар: Даа бе, ма много екзотична идея, чак получих хавайски полъх. Не ни трябват инвеститори, които да ни клатят, както стана с хранителните вериги. Трябват ни добри управници, повече родно производство и по-малко търговия.
Русия спря "Южен поток" заради България
2014-12-02 01:02:06
Коментар: Това, че тръбите няма да минават през БГ е добре. Но, че България играе по свирката на ЕС надупена и я клатят не е добре. Ако политиците ни са умни, ще извлекат максимална послза и от Русия и от ЕС. Ама умен политик след Цар Симеон май нямаме. Затуй и сме последната дупка на кавала и ще ни ритат отвсякъде. До кога ли?!
Благотворителен концерт набира средства за талантливите деца на Варна
2014-12-02 00:58:53
Коментар: А парите кой ще разпределя после? Кой ще решава кое дете е талантливо и кое дете ще получи пари?
Всеки пети не може да се пенсионира – няма стаж
2014-11-04 01:43:45
Коментар: И какво толкова правят военните и полицаите, че да се пенсионират толкова рано? Поне повечето от тях... Освен да дебелеят... ПП Да добавя, че съпругът ми е военен :)
Телефонните измами във Варна стават зловещо реалистични
2014-08-21 14:26:12
Коментар: Преди два часа звъни домашният ми телефон. Ползваме Глобул за опратор. У дома няма възрастни хора. "Ало" - казвам аз Чува се хриптене и плачлив женски глас казва "Мамо, приеха ме в спешното" Моят отговор: "Така ли?! И кой те прием, маминото" .................. затвориха ми :) Преди няколко години почти се вързах на едни хайвани. Трябваше им преводач за чужд клиент, задържан в Каварна. Всичко звучеше добре, до момента, в който не ми поискаха да закупя ваучери, за да можел клиентът да звънне в родината си. След няколко месеца същите хайвани, от същия номер, ми се обадиха пак. Явно не съзнаваха, че вече са се опитали да ме прекарат. Със същата история - тя беше много сълзлива, но не ми се разказва сега. Та, изслушах ги аз и после попита дали не им трябват ваучери случайно. Теглиха ми една и затвориха. Още след първото обаждане отидох в полицията, показах и номера. Имах желание да съдействам. Защото принципно оимахме уговорена среща с хайваните, да ме вземат, нали съм преводач, и да нося ваучерите. Но мързеливите куки решиха, че нямало смисъл. А можехме да ги хванем. Аз друго се чудя. Тез баби и дядовци не се ли научиха вече, чак почват да ме ядосват. Баси и малоумния народ. Как ще тръгнеш да даваш пари на непознати, много пари, като знаеш, че има такива измамници. Най-малкото никой нормален лекар, бил той и кожодер, няма да ти иска пари по телефона, ако наистина има пострадал. Първо ще те викнат в болницата, без да ти съобщават подробности по телефона и после евентуално ще ти кажат "дай пари". Измамниците прогресиват, защото хората продължават да им вярват. Не е луд, който яде баницата.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook