Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Merdzhanov

«123456»

Служебният защитник на Мартин: Той призна вината си
2019-08-18 21:15:20
Коментар: Наказателен Кодекс, Чл.116, ал.1, т.5: За убийство: на лице, което се намира в безпомощно състояние; т.6. по начин или със средства, опасни за живота на мнозина, по особено мъчителен начин за убития или с особена жестокост; т.7. с користна цел; т.9. извършено предумишлено; -наказанието е лишаване от свобода от петнадесет до двадесет години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна... Аз предлагам за Смъртно наказание в БГ да бъде вдигнат Мораториума НЕЗАБАВНО!
Пропадна част пътното платно на ул. "Д-р Железкова" във Варна
2019-07-30 21:25:58
Коментар: Преди няколко години бе положена подземна инфраструктура по цялата ул. Никола Вапцаров, покрай залата и стадион Черно море, продължи след светофарите нагоре по ул. Д-р Железкова до кръстовището с Ген. Колев и OMV. От този момент досега двете улици са по-скоро пейзаж на Луната отколкото онези гладки и почти без никакви дупки, кърпежи и рязани надлъжно трасета за прокарване на някакви кабели. И забележете всичко това се случва на фона на неколкократни аварии на ВиК, пропадания на асфалта с фрапиращи подземни кратери, в които попаднаха предните гуми на няколко автомобила, един от които дори със словашка регистрация. А на всичкото отгоре ''многоуважавания'' ни действащ кмет Портних на няколко пъти видя цялата тази абсурдна ситуация пред очите му, излизайки от фитнеса на ОРИНДЖ. Лично аз съм свидетел на всичко това, което ви пиша в хронологияи не смея да си представям вече каква умопомрачителна ГРОЗНА ГЛЕДКА ще настъпи след като наново се реже асфалта в частта на новострояща се жил. сграда от ф. ВИП БИЛДИНГ в непосредствена близост на двора на Курортна Поликлиника и сградата К-50 със бъдещи 117 апартамента, чакаща своето изграждане от ф. КОМФОРТ до края на 2021г. на мястото на бензиностанция ПЕТРОЛ под зала Черно Море.....
Победителите в „Галата-Варна“ делят награден фонд от 6800 лв.
2019-06-27 13:34:17
Коментар: Явно в гагаузка Варна мнозинството от хората, ''навили си на масрафа'' пет пари не дават заразвитието на спорта в региона...а могат да отделят малко и така наградните фондове и стимулите за участниците да са подобаващи за 21 век.
Без ток днес във Варна ще са...
2019-06-27 13:30:35
Коментар: Ами не е вярно, че само в тези райони има прекъсване на ток. Живущите от ж.к. Чайка също нямаха!
Отиде си актьорът Макс Райт - любимият Уили Танер от „Алф“
2019-06-27 13:28:08
Коментар: Кое от новината не ви хареса, бе малоумници, че сте дали отрицателен вот,а? Това е прощална информация за човек, който радва цяло едно поколение с редица комедийни роли. Това ли ви е благодарността за миговете усмивка по лицата ви, които предизвика с таланта си Макс Райт???? Егати бездарната пасмина сте станали 80% от хората. Евала!

«123456»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook