Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Бранимир

«12»

Портних: Бяха инвестирани повече пари на юг, държавата трябва да помогне на туризма по Северното Черноморие
2014-09-21 12:43:57
Коментар: На мен ми харесва идеята на г-н Портних. Смятам, че града се развива в правилната посока, благодарение на кмета. За редовните хейтъри, какво да кажа.... препоръчвам им да използват хубавото време и да се разходят из прекрасният ни град.
Екоактивисти искат ясна позиция от кмета на Варна относно Приморски парк и опазването му
2014-07-25 13:09:28
Коментар: То бива, бива... ама чак толкова?! Едно и също, едно и също, аман вече... Варна не може да диша от всичките си еко и всякакви там активисти. Кмета излезе с позиция и заповед. Маринов какъв е, че да ме кара да си взимам топка, обръч, тебешир и т.н., какво иска... да се правим на клоуни в морската?? На път съм да направя сдружение "Спри нелепите активисти".
Приливната вълна в Аспарухово - какво разкриват снимките над военното поделение
2014-07-18 10:07:06
Коментар: От сигурен източник знам, че в поделението има водоем. Военните няма да си признаят вината. Със сигурност и циганите имат вина, но не защитавайте военните на сляпо. Надявам се прокуратурата да си свърши работата и час по скоро да разберем истината.
Всички кметове на ГЕРБ във Варненско искат оставката на кабинета "Орешарски"
2014-06-09 16:20:33
Коментар: Гларус, виждам, че си прекалено информиран, кой с кого щял да се коалира. Първо не си прав. Второ, всеки нормален и разумен човек в България иска ОСТАВКА от тези боклуци, които знаят само да теглят заем, след заем и така до фалирането на държавата. Кметовете от Варна са разумни и интелигентни хора и като такива е нормално да искат оставката на тази управляваща СГАН. Аз подкрепям изцяло искането на кметовете от цяла БЪЛГАРИЯ, както и искането на всички българи за незабавна ОСТАВКА. Да не говорим, колко нелепо изглеждат, като управляващи и в очите на ЕВРОПА. В ЕС хората са наясно , кой върши работа и помага на страната си и на цялото ЕС семейство, за това е и огромната подкрепа към г-н Борисов и ПП ГЕРБ. Спри да плюеш хора, които работят в интерес на града, хора които работят за страната... спри и погледни реално на нещата, или си платена кукла ( така наречен ТРОЛ ) ?!? Хубав ден и дано поумнееш!
Емил Радев не е оптимист за новото варненско пристанище и магистрала "Хемус"
2014-05-19 23:16:55
Коментар: Ейй... само специалисти тука. Вие от кои сте? От тези, които им се плаща-за да плюят срещу ПП ГЕРБ и г-н Бойко Борисов, или от тези дето все са недоволни от живота и управляващите и не смятат да гласуват?! С това управление на тези смешници в момента... България затъва всеки ден! Дано час по скоро бъдат свалени от власт, за да може да имаме нормална държава с нормални, здраво мислещи, европейско насочени управляващи!

«12»

VIP
Двустаен апартамен под наем-700лв.,до ВИНС и Морско училище
Двустаен апартамент под наем до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.9 + 1.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook