Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на fasul

«456789101112»

ГЕРБ ще управлява, ако хората искат
2013-04-08 23:33:16
Коментар: Виж го ве, виж го тоя Иронски. Ти му го казваш директно, кой кой е, ма той не е вярно. Навън е нощ, а той твърди слънце пече. Егати невероятната тъпотия. Тия застъпници на ГРОБ или са невъзможно дебилни или са просто платени.
Още 2 самоубийства през уикенда влязоха в черната хроника на Варна
2013-04-08 22:38:34
Коментар: Иронски , не ме разсмивай парченце. Малко хора в БГ изкарват повече от мен с честен труд, повярвай ми. В живота всичко е възможно, дори и човек с три дипломи и говорещ три чужди езика да стане мизерен финансово, но не и да стана прошляк. Нямаш си на представа, колко далеч си от истината. А иначе, като гледам колко невъзможно прост е твоя идол Буда, не мога да си представя каква степен на дебилност притежава твоето ограничено съзнание. Но щастливи са верующите и незнаещите. Завиждам ти за простотата. Тя в момента заедно с тъпотата е на почит в Булгаристан. Но понеже се съмнявам, че ще разбереш горе написаното ще ти го кажа по-разбираемо за теб - Яж ми ..уя.
Още 2 самоубийства през уикенда влязоха в черната хроника на Варна
2013-04-08 21:02:44
Коментар: Положението е толкова зле, че никой трезвомислещ освен ГРОБ не желае властта. И тъпанарите ще гласуват. И Боко ще спечели. Но фантазията ви е бедна, какво ще се случи следващата зима. Няма да имате сили да отидете до моста да се хвърлите, до си купите въже да се обесите. И Атака не стават. Няма надеждни партии вече в БГ. Всичко легна под ножа.И турчин не е клал така, както нас ни колиха 23 години. А вие Гробаджиите сте ми много смешни ве. Как може да сте толкова прости и да вярвате на поредните комунистически издънки и то от най-долен порядък, и то докато ви работят отзад по най-явен начин. Явно сте мазохисти. Това беше края на България.
Павлова: Не казвам “Готова съм за премиер!”, но и не отказвам
2013-04-08 00:54:16
Коментар: Тая я слушах. Егати селянката проста. Най-успешния министър. Трагедия. Ужас. Досега не я бях чувал да говори свинята.
ГЕРБ ще управлява, ако хората искат
2013-04-08 00:09:48
Коментар: Много добре Боко, ма то само с желание не става. Трябва и акъл. Ма ти и всички около тебе сте много прости бе маминото. Как ще управлявате чедо. Ще се объркате отново мами.

«456789101112»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook