Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на ist78

«456789101112»

Предоставят близо 6 милиарда долара финансова помощ на Украйна
2014-05-07 14:21:00
Коментар: А някой попита ли европейските данъкопладци дали са съгласни да финансират Украйна. Съчувствам им на украинчетата, но като си помисля, че България търпи санкции за щяло и нещяло (не, че не сме виновни, де!), толкова е трудно бенефициентите да се доберат до европейските фондове по ОП и т.н. някак си ми е криво, че така лесно сипят милиарди наляво и надясно.
Куюмджиев: „Южен поток“ ще е основен източник за доставки на газ за България
2014-04-30 15:49:41
Коментар: Нека въпросният другар да обясни кой ще плаща санкциите, които ЕК ще наложи на България. Рушветите от Газпром кой ще ги вземе - то е ясно!
"Дойче веле": България между Москва и Брюксел
2014-04-28 15:36:38
Коментар: България е ЕВРОПЕЙСКА страна и мястото й е в ЕВРОПЕЙСКИЯ съюз, което е единствения ни шанс да не потънем. За всички псевдо-русофили, Болен Сидеровци и фенове на Евразийския съюз: кажете ми поне един руски доминион, който да е просперирал и на който искате България да прилича: Молдова? Казахстан? Армения? Белорус???? Единствения що-годе иконимически читав съюзник на Москва - Сърбия, активно преговаря за членство в ЕС и декларира на най-високо ниво, че до 6 години ще е напълно готова. Аман от малоумници! Бас хващам, че повечето от т.нар. русофили не са чели нито една руска класика, не знаят нито един руски композитор, по комунизма са отричали религията, а сега се правят на великите православни! Просто племе, като не ви харесва тук, заминавайте си за любимата Русия, или за някой от нейните доминиони!
Еколози: По-малко туристи, но да плащат повече
2014-04-28 15:16:11
Коментар: Мила Дорина, природата, защитените местности и плажовете НЕ СА на местните хора, а са държавна собственост, следователно ВСЕКИ има право на мнение. Добре, че са еколозите, да надигат вой, иначе до сега всичко щеше да е бастисано...То не, че не е, но поне еколозите са тези, които забавят и затрудняват процеса на бастисване....
Еколози: По-малко туристи, но да плащат повече
2014-04-28 12:26:58
Коментар: Прост народ и това е! Проектът за застрояването на Карадере предвижда леглова база за 15 000 души! + ресторанти+барове,+казина, молове и т.н. и т.н.....15 000 души е повече от населението на Бяла, Обзор и съседните села взети заедно. За инфраструктура нищо не се говори. Инвеститорът е повече от съмнителен. За какво опазване на околната среда, за какви работни места и за какъв устойчив туризъм говорим тук?!?!? Идеален пример за пране на пари - това е този проект.

«456789101112»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook