Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на БКП

«123456789»

Шофьор си тръгна със скобата от синята зона във Варна
2019-04-11 22:56:36
Коментар: До isin: Предлагам "РАЦИОНАЛИЗАЦИЯ" и то без пари! 1.Взимаш ъглошлайф на батерия и режеш скобата. 2.Свалената скобата поставяш в багажника. 3.Газ. Да не забравиш ъглошлайфа! 4.Скобата носиш на отпадаци /няма нужда преди това да я сваляш от колелото/ и взимаш 1-2 лева. 5.Късмет Предимства;2 операции по-малко т.е. време и пари PS При твоя вариант има и оше една операция, която си пропуснал - "вдигане с крик" / - нали е за СОП/
Какво да сложим на трапезата за Бъдни вечер
2018-12-24 22:33:27
Коментар: Какъв ориз, зрял боб. зелник, булгур, сушени сливи, ошав, жито и счукан чесън, бе? На последният ден от великите пости, "отрудения и постещ" православен българин е редно да се освини. И защо не? След 45 години /пардон - 45 дни постене/е редно. В противен случай - не човек, а желязо!! Дето и да се обърнеш у нас чуваш коледа, та коледа! А за нашата православна църква, тази дума е табу. Било рождество! Защо единствено големия християнски празник Св.Георги не го преместиха по техния календар? Ами заради освинването. И сега - грухай българино болгур?! Да,ама не! Къде е единството между народ и религия? Направа да паладееш.
Погнаха трима, ловили риба в защитена местност край Варна
2018-12-12 00:23:16
Коментар: За кой ли път, тук се употребява думичката "погнаха". То не беше данъчните погнаха..., то не беше полицаите погнаха...то не беше инспекторите погнаха...то не беше..... Ау....! Страх и ужаст! Направо тръпки да те побият! И за да бъде ефекта още по-респектиращ, предлагам през Новата 2019 да използвате всекедневно тази дума, но поставена в кавички. Така заглавието от днес става: "ПОГНАХА" трима, ловили риба в защитена местност край Варна. Направа да паладееш!!!
Никой не иска да става локомотивен машинист
2018-12-08 22:58:04
Коментар: Преди тридесет години българина възторжено декламираше: "Миньор е моят татко, миньор ще съм и аз. Ех само да порастна, пък вижте ме тогаз, Ще къртя, както татко коравата скъла и въглища ще пращам в градчета и села." Днес реве по улиците: Дeпутат е моят татко, депутат ще съм и аз. Ех само да порастна, пък вижте ме тогаз. Ще крадвам, както татко народната пара и обещания ще пращам в градчета и села. Какви 600 лева са в главата ти? Не всичко е пари в този живот бай Нико - би казал Тодор Колев.
Борис Велчев е избран отново за председател на Конституционния съд
2018-11-14 23:17:43
Коментар: Пак до Роби: То ако ставаше само с ядене! Чети и мисли, преди да пишеш! И ако това ти е непосилно, просто не пиши! Зашото: 1.Борис Велчев, председателя на Конституционния съд, никога не е имал баща с име Борис Велчев. 2.Борис Велчев председателя на Конституционния съд, никога не е имал баща, член на Политбюро, който отговаря за Секретариата на ЦК на БКП. 3.Борис Велчев председателя на Конституционния съд, никога не е имал баща "Герой на социалистическия труд, носител на 3 златни ордена „Георги Димитров“ и на много български и международни награди и отличия".

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook