Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Кочо

«123456789»

Инж. Петър Сеферов: Инвестираме над 11 млн. лева през годината в пристанище Варна
2015-03-30 16:08:13
Коментар: От това интервю разбрах защо са те спуснали в порта. Всяка година има прираст на товарооборота и това явно пречи на някой защото разликата между Варна и Бургас вече е над 4 пъти (ок. 7 млн.т) , а милите гребери искат в Бургас, ама няма. Сложиха подлогата, която се чудила защо има 27 % увеличение и след това обяснява как ще се опита през годината да слезе на 9 млн. тона. Ей тая нагла простотия наистина не я очаквах. Очевидно ГЕРБ продължава да работи в насока съсипване на Варна и няма да миряса докато не успее не за друго, а защото самите варненци са едни тихи, инертни, кротки робски душици. те предпочитат да разказват какъв невероятен град е Пловдив, София Бургас, но няма да се напънат да си защитят града ... Ей това е народо-психология
Започва строеж на курорти за 2,9 млрд. лв.
2015-02-20 14:31:59
Коментар: факта, че всичко и заводи и развлекателни комплекси и туризъм се прави по комунистически около София говори само за едно - колониална държава, разбита икономика, никакъв изглед за развитие на държавата. Как за София военните веднага си дадоха имотите , а за големи проекти в други градове нарочно се запъват простотия - София никога няма да стане голяма работа, докато не се развият останбалите 5 големи града
Проучване: Най-ниските и слаби българи са варненци
2015-01-21 17:33:09
Коментар: Докато е ГЕРБ на власт за Варна ще се пише само лошо или нищо, а варненци ще бъдат най- лошите и миризливи жители на планетата. По- странно е обаче щастието и съгласяването с това от страна на самите варненци. Или, както се казва, ти го шибаш, а то те целува - не се сърдете после на никой.
Събират подписка срещу ново голф игрище край Балчик
2015-01-16 23:05:28
Коментар: Да бе 1. Защо няма нито един еко протест по южното черноморие при положение, че там е сграда до сграда? 2. Кво ще ядете бе еко-педи активисти балчишки, щото едно игрище има 90% зелени площи и дава рабоа поне на 150 души Платени сте !!!
„Пристанище Варна“ ЕАД с годишни приходи от 67 млн. лв.
2015-01-12 18:16:09
Коментар: Този засмян пич що не обясни на всички, че след интервюто всичките парички на Варна заминават за Бургас и Лом, а за Варненеското пристанище остава само да се хвали с приходите. Кога ще се децентрализира тази скапана държава и този, който работи ще си получава парите? После онзи смешко с очилата от южния градец обяснява във всеки вестник какъв велик град управлява (само дето никой не иска да живее в него)

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 1.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook