Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на vins

«123456789»

Още два дни с наднормено запрашаване на въздуха отчетоха във Варна
2018-01-12 12:17:33
Коментар: Подкрепям Патриций!
Във Варна следим онлайн облъчват ли ни антените на мобилните оператори
2018-01-10 16:38:23
Коментар: Виртуалната карта не е пълна. Има много пропуски. От 3 проверени адреса, на нито един не са отразени антените на мобилните оператори, които са там.
Блъснаха мъж във Варна, пресичал на забранено
2017-12-12 17:05:44
Коментар: Tromto, благодаря за извадката. Относно реакциите, по-скоро да ги наречем непредвидими :) Абсолютната аналогия на децата. Сещам се за един случай, който не е точно по темата, но за мен беше фрапиращ: Скоро баба и внуче на червен светофар. Бабата казва на внучето/около 6-7 г./ "хайде, баба, да минем". Детето, видимо учудено - "Червено е"! Бабата: "Е нищо, де, то няма коли" И пресякоха..на бул.Ген.Колев, пресечната с Царевец, посока Левски. Малко след това светна зелено, настигнах ги, казах на бабата - защо карате детето да пресича на червено, видяхте ли му изражението, то е научено, че се минава само на зелен светофар? А бабата - я си гледай работата!
Блъснаха мъж във Варна, пресичал на забранено
2017-12-12 16:40:59
Коментар: Iv4o, проблемът на дядото е точно, че не е в състояние да "притича". Напротив - тръгва в най-неподходящия момент, влачи се по пътя с надеждата да го видят и спрат, за да го изчакат и ако му направиш забележка ти посяга с бастуна. Веско, родината ще върви напред ако спазваме правилата и законите, а не когато оправдаваме някой за не адекватните му постъпки, само защото може и на някой близък да се случи подобна ситуация. orles, в правилника е нормално да пише, че си длъжен да предотвратиш ПТП, не нека не забравяме, че и като пешеходци имаме задължения, а не само права.
Блъснаха мъж във Варна, пресичал на забранено
2017-12-12 16:29:44
Коментар: Веско, не би следвало да премълчаваме и оправдаваме грешките, особено когато става дума за човешки живот. Няма значение дали е близък, роднина, приятел или познат. Ако при такава ситуация го защитя, условно казано, той утре ще го направи същото, защото видиш ли щом е оправдан от близките си за действията, значи всичко е ОК. А трятият път може и да е фатален - тогава кой ще оправдая???

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook