Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Shifter

«123456789»

Тодор от Враца е починал от сърдечно заболяване
2016-02-05 18:31:49
Коментар: Не мога да повярвам, че още има хора, които го защитават това лекенце. Бабаит с бокс, без капка мозък, а явно и нагло шофьорче, което скача на бой. Обществото трябва да изпитва крайна нетърпимост към такива индивиди, не да ги защитава. Жалко, много жалко. Вие сериозно ли подозирате, че може нещо да се нагласи нещо по тази експертиза при толкова много участници и при толкова силно обществено внимание? Простичката истина е, че едно нахъсано пишлеме с ниска култура и болно сърце е нападнало съвсем съзнателно с оръжие двама мъже, само че не си е преценил възможностите. А приятелката му, кифлата трябва да се радва, че никой не я закача, защото по НК носи наказателна отговорност за лъжесвидетелстване. Така, че всички познати, приятели и защитници на боксьорчето да не реват срещу експертизата, а да си сядат на гъза и да се научат какво е нормалното поведение в обществото. Нормален културен човек не свири на пешеходци, които пресичат бавно и не напада с хладно оръжие, което е предназначено да чупи кости и да убива.
Понеделник е учебен за варненските ученици
2016-01-17 21:38:01
Коментар: Ех, 90те преспи съм газил, за да стигна до училище. И то без маркови ботушки или обувки с водонепроницаеми мембрани и прочие. Никой не се оплакваше, радвахме се на зимата. Сега лекенцата ги мързи с автобуса да отидат. Сополанковци, ако един сняг/лед или вятър ви пречи да си изпълните елементарното задължение да отидете на училище, не знам какво ще правите като дойде време да решавате истински проблеми. Отглеждаме си супер поколение, което знае само как да говори и да размята боксове по улицата, но работа за пет пари не може да свърши.
Общината пуска мобилно приложение за разписанията на автобусите
2016-01-07 22:32:37
Коментар: Да, да, то така се краде "ноу хау", глупости. Всеки е свободен да се опита да го направи по-добре, идеята за следене на автобуси с GPS не е защитена, какво да крадат? Важна е реализацията, клиента винаги ще избере това, което е му е по-полезно. Varnatraffic, ползвам услугите ви и ви благодаря, но не виждам в случая какъв е проблема и какво недоволствате. Ако смятате, че сте по-добри, конкурирайте се! Утре мога и аз да реша да правя приложение и да се състезавам с вас, нали. Никой не може да ви затвори сайта насила, това го решавате вие. Както и никой не ви е длъжен да ползва приложението ви или да сключва някакви договори с вас. Не мога да разбера какво се цупите и държите като ощипани госпожици.
Снегорини излязоха по варненските улици
2016-01-03 18:41:07
Коментар: Толкова тънка снежна покривка греблото изобщо не може да я хване, стига сте мрънкали. Кара се съвсем нормално, ако автомобилът е подготвен за зимни условия. Зима е, вали сняг, нищо особено.
Защо в неделя да изберем "Да" на електронното гласуване?
2015-10-23 18:30:57
Коментар: Докато мислите по този начин, никога няма да заживеете в XXI век, жалко за вас.

«123456789»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook