Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Broto

«123456789»

Кметът на Варна готви структурна реформа в администрацията си
2016-03-08 20:28:31
Коментар: И за какво му е на кмета безхаберник като Коста Базитов? Май му дърпат конците яко, за да приюти в Общината доказали се във времето корумпирани варненски лентяи :(
Съдия Евелина Попова: При забрана за коли в Морската градина също щеше да има недоволство
2016-02-25 16:49:12
Коментар: Нещастна женица! Много тъпо племе сме и това си е! :( Тези същите с апетитите към Морската градина, след като я освинят тотално, както Бриз например, ще си вдигнат чукалата огорчени и ще си намерят друго красиво място под слънцето, където да се наслаждават на егото, финансите и комплексарските си джипове! На нас обаче ще остане кочината, проектирана и планирана от доста по стойностни личности и поколения да бъде градски Парк - а не в интерес на един, двама или няколко "видни" бизнесмени.
Нарязаха гумите на четири таксита във Варна
2016-01-29 20:56:02
Коментар: Евала на тъпата конкуренция в сектора! Направиха чудесна реклама на "ХИПО" такси! Много ми е интересно дали щяха да се забавляват по същия начин при подобна нагла демонстрация на погазване на всяка живителна проява на пазарна логика в изумената ни държава, ако конкуренцията на Марешки беше реагирала по същия начин на смъкването на цените на горивата? Предполагам всичките им роднини са безкрайно щастливи от Дон Кихотовските акции на бизнесмена. Когато обаче са засегнати дребните им душички, то веднага станахме свидетели на нивото и качеството в бранша.
ПУП-ът на „Чайка" може да предизвика ексцесии, предупреждава съветник
2016-01-18 23:39:23
Коментар: Само не става ясно корумпираният съветник Липчев на каква точно лека дрога е в момента...и как този, който по никакъв начин не се посвени да застрои една от зелените площи в Чайка без да изпита жизнената необходимост да предупреждава, когото и да било тогава, в един момент получи просветление свише! Неведоми са пътищата... Липчев намали дозата!
Сменят ръководството на АБВ във Варна заради слабите резултати на изборите
2015-12-14 20:15:08
Коментар: С мижитурка и подлога като Иван Великов, доникъде няма да я докарате! Не се чудете, когато благодарение на този компрометиран във Варна и околията боклук пожънете още по-слаби резултати! Това е МЕГА пародия, защото корумпираният плазмодий Иван Великов не притежава нито едно от изброените качества. Румен Петков е рецитирал нещо заучено. Да се подготви по-добре следващия път!

«123456789»

VIP
Plasmatec – премахване на папиломи,кондиломи,хемангиоми,бра
PLASMATEC премахване на образувания е най-успешния и деликатен за кожата метод. Отстраняването е базирано на принципа на аблация (изпаряване) на клетките. Кожното образувание се третира с високоинтензивен...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.5 + 1.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook