Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Varnenec

«123456789»

Горанов: Местните данъци в България са изключително ниски, кметовете да поемат отговорност
2019-11-08 13:53:46
Коментар: В България всичко се решава по този начин! Спират коли в тревата... бум колчета, вместо да се глобяват виновните., трябват ни пари за здравеопазване... бум вдигаме вноските, вместо да се запушат течовете и кражбите, трябват ни пари за пътища... бум вдигаме таксите и данъците на хората, вместо да затегнем контрола по поръчките и фирмите, които извършват тази дейност. С две думи ние сме все още бананова република ! Само да добавя един пример как една мутра ( варненска) си продава имот, но не му е плащал данъците никога и се вайкаше как трябва 5г. назад да плати всичко... При въпрос защо не си ги плаща, той обясни, че има над 30 имота и ако трябва да плаща данъци какво ще харчи на френската Ривиера :) Факт.. После се качи на Мерцедеса си за поне 150х лв и отпраши. А бабата събира цяла година от пенсия, храна и други лишения, само и само да си покрие данъка и да е чиста пред държавата. Такива калинки като Горанов, Господ ще ги накаже, но бедните хорица... не заслужават такава държава !
Незабавно махат визите за поляци за САЩ
2019-11-07 15:47:22
Коментар: Махат им визите, защото американците от полски произход са доста в щатите и така администрацията на Доналд тръмп и републиканците си печелят доста милиона гласове и симпатизанти. ;) Всичко е политика !
Иван Портних: Успяхме да покажем, че Варна е излязла от аварийната лента
2019-11-05 10:46:05
Коментар: Този индивид, който дори жена му го изгони по неофициална информация, да разбере, че хората гласуваха за ГЕРБ, а не за Портних ! И магаре да бяха сложили за кандидат... пак щеше да е на балотаж. Да се вземе малко в ръце този кмет и да си припомни Йорданов как беше свален и пратен в изгнание.
По-строги изисквания за пенсиониране, скача възрастта, ранното - по-трудно
2019-11-04 16:36:52
Коментар: после младите, защо бягали ! Ами феодалните старчета са се вкопчили и работят докрай, а младите си търсят работа.
Здравните власти хванаха пушачи в заведение във Варна
2019-11-03 06:48:54
Коментар: Да отидат в механа Вавилон. От 70 клиента, поне 60 са с цигара в устата, нулева вентилация, деца .... трагично! Е това е България, После защо сме били първи по рак и смъртност ! Законите и правилата са само фиктивни, без да има контрол, без на никой да му пука за бъдещето на тази нация

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook