Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на venci

«3456789»

Бакалов: МВР изпитва остра нужда от хора
2014-09-18 17:36:16
Коментар: В системата на полицията в Австрия работят около 20000 души.
Читателка: Докога ще трябва да търпим и да се примиряваме с отношението на служителите в "Градски транспорт"
2014-09-12 18:18:28
Коментар: Преди известно време един изрод шофьор на автобус беше прегазил нарочно краката на бездомно куче, легнало близо до спирка. От този случай се придвижвам само пеша и на велосипед в града, не желая да ползвам услугите на фирми, които имат такива служители. Така избягвам и контакт с простотията на шофьори и кондукторки и намалявам броя на дразнителите и стреса. А що се отнася до това отворено писмо, силно се съмнявам че кметът изобщо ще го прочете.
Не търсим лекар навреме заради страх от неплатени осигуровки
2014-09-06 11:26:04
Коментар: До преди 1 година си плащах редовно здравните осигуровки. На няколко пъти ми се налагаше да отида на преглед при различни специалисти и исках от семейната лекарка направление. Тя всеки път ми казваше :" Елате в началото на следващото тримесечие, сега не мога да Ви дам". Аз не можех да чакам толкова дълго, всеки път трябваше да си заплащам прегледа при съответния специалист като тези, които не се осигуряват. Писна ми и реших да не плащам повече никакви осигуровки.
Vivacom е начислявала неправомерно неустойки по договори, които не съществуват
2014-08-20 21:07:54
Коментар: С доста неприятни впечатления съм от Виваком. Гледат те в очите и те лъжат най-безсрамно. Опитват се да крият важна информация от тебе. Техниците, които са идвали в къщи правят впечатление на напълно незаинтересовани от това как ще те обслужат, когато сме се уговаряли за час винаги са закъснявали....Някой може ли да препоръча свестен мобилен оператор/интернет доставчик?
Биха лекар от Спешното във Варна
2014-05-28 09:46:09
Коментар: Онзи ден чатих с една германка в icq, представи ми се като управител на старчески дом. Каза ми, че техните лекари напускат Германия и отиват в Япония, Швейцария, САЩ, Великобритания. Техните места се заемат предимно от лекари от източноевропейските страни, включително и България. Тя каза : " Истинско чудо е ако отидеш при нас на лекар той да те разбере какво му казваш и ти също да го разбереш". Лично аз познавам трима лекари, които бяха за малко в чужбина и се върнаха обратно в България. Нас сега ни лекуват тези лекари, които са се провалили в чужбина и никой никаде не ги иска.

«3456789»

VIP
отслабване,премахване на холестерол и детоксикация
Зеленият липолазер Verju извежда мазнините от тялото и подпомага пречистването на организма. С мощното си въздействие зелен лазер Verju не просто намалява обиколките, а успоредно с това ни освобождава...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
3.6 + 3.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook