Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Designer

«1234»

Няма да бъде обявена грипна епидемия във Варна
2011-02-28 12:06:15
Коментар: Да ви кажа аз мнение не видях само псувни и обиди. Имам син за сведение на който попита. Просто трябва да слезете на земята и да разберете, че освен права имате и задължения и трябва да ги спазвате. Такъв е живота и е хубаво да свикнете с това. Със сигурност на никой не му се работи, но ако родителите ви не ходят кой ще ви храни.
Коментари по темата: 675       Други потребители коментирали темата: 200
Няма да бъде обявена грипна епидемия във Варна
2011-02-28 11:57:12
Коментар: Лелеее какво красноречие. В общи линии срещнах две три думи във всички коментари. Я тръгвайте на училище, че да понаучите нещо. Книжки четете. Така както вашите родители са отишли на работа така и вие трябва да отидете на училище това е вашето задължение и трябва да го изпълнявате. Не псувайте и не обиждайте хората от инспектората, защото като ви чета не сте и на половината на тяхното ниво.
Коментари по темата: 675       Други потребители коментирали темата: 200
8 варненски тийнейджъри влязоха в ареста при проверка след вечерния час
2011-02-15 07:56:21
Коментар: Една птичка пролет не прави. Същото е и със семейството, ако само в семейството и то броени се възпитават децата по един начин, а наоколо всичко друго е разюздано, няма начин да успееш. Обществото също играе много важна роля. Тези които си спомнят комунистическото време тогава, ако вършиш нещо нередно веднага щеше да излезе от някъде чичко или лелка, които да ти се скарата да те питат "Кой е баща ти ?". Това е според мен. Сина ми е на 17. Каквото и да му говориш и колкото и да си строг и да го караш да спазва правила, когато покрай него всички ходят по кръчмите и пушат и пият ха върви му се сърди, че и той влязъл.
Обявяват конкурс за разказ на младежка тема
2011-02-09 08:43:28
Коментар: Хеййй, къде е будното ни младо поколение? Когато ставаше въпрос за коледни и грипни ваканциии коментари да видиш стотици, цветущи и хулещи, а сега ................. Напишете нещо публикувайте го зарадвайте ни.
Равнището на острите респираторни заболявания във Варненска област продължава да се покачва
2011-01-31 09:54:47
Коментар: Трябва да ви кажа, че съм възмутен от странните думички, които използвате всички. За жалост този речник се чува навред. Виждаш красиво момиче със самочувствие и само като проговори .......... Не знам как може да наричате хората от инспектората кухи лейки. Та вие не сте завършили дори средното си образование, а тези хора са с висше. Много ми любопитно след година две като излезете от училище и тръгнете на работа пак ли така ще ревете. Време е да се научите да носите отговорност и да спазвате правилата на живота. Не сте вие които решавате кога да ходите кога не и кога да са ви ваканциите.

«1234»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.8 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook