Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Marmoset

«123456789»

Бизнесът предпочита да остане за постоянно лятното часово време
2019-03-28 16:59:41
Коментар: По добре да е тъмно в седем сутринта отколкото да се стъмнява в 4 следобед. Лятното време е по удачно. Хич не ми пука кое е астрономическото. Като ви дойде астрономическата пролет и завали сняг, да не би да си обличате банските?
Петиция с над 700 000 подписа призовава за отмяна на Brexit
2019-03-22 09:06:10
Коментар: Много правилно ги нарече. Масово гейове и лесбийки са за оставане в ес. Дори има статии, които ги агитират да се бонтуват срещу брекзит понеже ЕС е този, който им даде толкова права. Затова политиците на Великобритания толкова се осраха, защото повечето са гейове и лесбийки. Мислят си, че с 2 милиона подписка ще обърнат резултата. Трябват им още 17 милиона за да го направят.
Продават къщата на Баневи за близо 6 млн. лева (снимки)
2019-03-21 09:12:37
Коментар: Купувача трябва да обича кича, ако не, ще му се наложи да плати още толкова за основен ремонт
Сагата Брекзит - Великобритания вече загуби
2019-03-19 07:57:13
Коментар: Хората на острова знаят какво искат. Политиците са тези, които прецакаха всичко. Камерън имаше мозък в главата си като си подаде оставката, тъй като той е за оставане в европа и знаеше, че не може един про европеец да направи добър изход. Мей изобще не трябваше да застава на поста, защото и тя не иска да излезе от ЕС. Беше от ясно по ясно, че нищо няма да направи, защото тя се опитва да седне на два стола едновременно. За съжаление тя успя да прецака и народа и парламента.
Читател: Да се насипе чакъл в междублоковите пространства и се решава проблема с паркирането във Варна
2019-01-20 10:20:52
Коментар: 3 коли? По целия нормален свят общините ще се опитат да ти осигурят парко място по една на жилище а другите са си твой проблем. Ибикновено като имаш пари за 3 коли логично имаш пари да си купиш къща с гараж. Да ана всички хитреци си направиха гаражите ба барчета и затрупват улиците. Плащал бил данъци на 3 коли? Да ама не плащаш парко място за 3 коли а плащаш такси за пътища и вредни газове. После се снеем на циганите че имат сателитна чиния ба палатката си, а не се виждаме в огледалото. Ме има за какво да се жалиш от държавата има ама как бе те е срам да ми излизаш с такова писмо? Управниците не са по различни от теб и не разбирам как можеш точно ти да им се пънеш като сте една капка вода. Сори за правописни грешки пиша от телефон

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.7 + 1.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook