Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на ***

«91011121314151617»

Жители на „Кайсиева градина“ ще протестират заради строеж
2015-08-21 10:12:49
Коментар: Между Владиславово и Кайсиева градина има бол пространство.Защо се тъпчат в междублоковото? На хората и без това няма много-много въздух от тясното застрояване, а сега пък това..В средата на Кайсиева по застроителен план се полага ПАРК, и даже не фургончета-бараки на пазарчето..Хората искат зеленина , въздух и спокойствие..Толкова ли много искат?
Оранжерийните производители на протест заради орязани субсиди
2015-01-06 05:41:24
Коментар: Беше 750 евро на декар субсидия? Аз се чудих, защо масово купуваха земледелска земя, навсякъде имаше обяви: демек, изкупуват земя, , а ето защо. Купували са 100 декара, регистрирали са като земледелци-производители, произвеждали горе-долу за себе си и да продадат нещо, хич да без нищо, и са слагали в джоба 75 000 евро.А ако не с 100 декара се сдобият а 1000, леле то почти милион евро в джоба.....Бре, като бармен толкоз няма да спечелиш., Ни то образование ти трябва, ни то голяма работа: на полето за стотинки цигане ще бачкат..Явно в ЕС имат осведомители и докладват какво и как и къде отиват парите от касите на ЕС..:-) щом драстично намалили са субсидиите.
Варненче изпрати стих на Дядо Коледа, друго поиска две рибки в буркан
2014-12-22 15:05:30
Коментар: "Аз си пожелах две рибки в буркан“, пише Ема Георгиева също от Варна. " Момиче Ема, къде да ти оставя рибките , мога даже да подаря и повече, само да имаш къде да ги гледаш. Ще ти оставя мама-рибка и татко -рибка и две дечица, мъничета рибки..Нека редакция само да каже къде да оставя бурканчето с рибките. Дядо Мраз.
Коледен подарък от Русия
2014-12-08 08:46:21
Коментар: Маня Туткова, кой си ник подред, трольо? ре ти да събереш багажа , публичните домове в Холандия и Германия те чакат.преглед на СПИН мина+Щтото на границата ще поискат от теб., като съмнителна личност)))) Нико, ти така милееш, за България, че хапиш ръката, даваща на българи хляб и ближеш задника на враговете на България. Дидо, ти си трол, а на тролове админ ще отговаря... Какво ще стане, ако в Русия в медиите ще напишат:Плевнелиевhuylo? Но ти си трол, и пишеш всичко, което идва в твоя болен мозъК. Няма да ви дава ЕС пари, с такива коментарии, май, нищо и от никого няма да получите помощ.Нали сте велики, а великите бачкат , а не просят.Страхувам се , че изритвайки ЮП, готвят платцдарм за воените действия, като в Сърбия. Газопровод през България даваше шанса, че няма да има война, ЕС би пазила газопровод от военни действия ,нали той е за тях в същност.Не исках да ви казвам това, мислех че сте по-умни и ще разберете, какво написах преди това.Явно омразата ви изпепели мозъчното вещество. Нямам желание да дискутирам с вас.Останете САМИ. САМИ, вече няма никой да ви пази гърба ви.... Хайде, търсете грешки в текста ми, само на това сте способни.
Коледен подарък от Русия
2014-12-07 16:35:05
Коментар: Flame Niko Трябва да се признаете , че васали сте на ЕС, на издръжка сте ..Четете другите не само себе си..На вас явно логическите доводи не действат, зомби сте. Трябва да повтарям, като на дауни: (виж линк...) Бойко борисов през 2009 година каза, че за ЮП въпроси няма и съгласен, сега неговите хора казват , че не са видели договорите..От СДС казват ,че Русия няма пари ..затова..за онова..Че нали за Турция за газопровода има, а за Южен поток няма? Ви сте дауни.Что да говоря с дауни. На пръсти да обяснявам на генерала от ДС от ДСБ , та нали той ще разбере икономически термини и математически разчети? Тогава да чете това, още веднъж показвам линка: (виж линк...) Специално за генерала е от ДСБ)))))))

«91011121314151617»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook