Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на ALLEGRO

«123456789»

Пресконференция на Иван Портних
2013-06-30 23:29:26
Коментар: Какво ми говори този за купен вот ? А защо има купен вот ? Защото така сте го направили вие , г-н Портних и всички останали депутати , да не би аз да ходя да им давам пари на гадните мангали , направете закони като за хората , не като за маймуните , и като има и контрол за да се спазва закона , тогава няма да има купен вот ! Аз ли да отида в циганската махала и да пазя и следя дали няма продажни мангали ? Колко репортажа трябва да излязат за да има някой осъден , кой позволи на мангалите да си построят тези постройки на центъра на Варна , кой им позволява да живеят без да плащат сметки и да са регистрирани по 50 човека на един адрес , на който има едностайно подобие на къща ? Не ми обяснявайте за купения вот , г-н Портних , преди 4 години се доверих на вашата партия и от тогава насам нищо хубаво не видях , освен една отсечка от магистрала , по която съм минал един път ! Благодаря , но не ми обяснявайте , не всички за мангали и не всички се продават !
160 проверки по забраната за тютюнопушене през изминалата седмица във Варна
2013-03-18 01:26:27
Коментар: Отново в България всички са равни , но има и такива , които са по-равни от другите ! И заради това тези , които спазват закона нямат работа , а там където се пуши е пълно с хора , такива са мойте наблюдения и никой не може да ме убеди в обратното ! Явно всички , които се опитват да работят честно в тази страна са обречени и в един момент решават да отидат на запад и да се чувстват като равни с всички останали !
"За" и "против" легналите полицаи във Варна
2013-02-07 13:12:47
Коментар: Факир , ти си типичен пример за български " шофьор " ! Заради такива като теб ги слагат легналите полицай .
"За" и "против" легналите полицаи във Варна
2013-02-07 13:10:44
Коментар: Факир , по-добре замълчи , защото явно нищо не ти разбира главата ! Аз също съм шофьор и съм на мнение , че трябва да има легнали полицай ,защото българина никога няма да се научи как да шофира правилно и също така , че автомобила не е с предимство пред пешеходеца ! Незнам Факир как е взел книжка , но това е едно от най-важните правила . Българина трябва да се научи да спира на пешеходна пътека и да не кара в града със 100 км/ч !
80 проверки и 5 акта във Варна относно забраната за тютюнопушене
2013-01-20 18:41:32
Коментар: Какво глобявате , на трето провинение заведението се затваря и готово , да видим тогава дали ще се пуши ! Пак смотан закон , недоизмислен !

«123456789»

VIP
Нощувка 70лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook