Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на raia78

«123»

Кирил Йорданов и Веселин Марешки на балотаж
2011-10-23 23:28:20
Коментар: какво значи шанс на нов кандидат, да си кажем истината ако новия кандидат няма подкрепата на правилтелството или на групировката която отдавна управлява градът, шансът му много бързо ще се изчерпа, колкото и пари да има и колкото мед.центрове да направи. Много ми е чудно как точно се става милионер с една аптека. Хора престанете да бъдете наивни, просто наистина мислете за града си.
Кирил Йорданов и Веселин Марешки на балотаж
2011-10-23 23:11:36
Коментар: Невен напълно съм съгласна с тебе, нов това което не вярвам е че дори Герб да бъдат зад кмета, отново няма да има кой знае колко пари за Варна, но все пак наистина има по-голям шанс нещо по някакъв начин да се промени, все пак идват парламентарни избори след 2 години, а Варна е важна за тях.
Кирил Йорданов и Веселин Марешки на балотаж
2011-10-23 23:08:38
Коментар: Най-важното е, че всеки който иска да гласува, трябва да го направи на 30.10., поне така наистина ще е сигурен че е избрал "по-малкото зло" за Варна. Дори да не ни харесват и двамата кандидати не можем да оставаме взе безучастни.
Кирил Йорданов и Веселин Марешки на балотаж
2011-10-23 22:55:05
Коментар: Мисля че всеки на своето вътрешно убеждение ще направи най-добрия си избор. Да избере познатото, дори и не чак до там ефективно или да заложи на нов кмет и да се притесняма какво ще му донесе това. Аз лично не вярвам в Марешки, като човек който наистина мисли за варненци и затова след като гласувам на 30.10. ще чакам следващите местни избори с надежда.
Кирил Йорданов и Веселин Марешки на балотаж
2011-10-23 22:46:18
Коментар: "Варненци са изправени пред НИКАКЪВ избор – всички са от „модела Варна”: Кирил Йорданов, Борислав Гуцанов, Веселин Марешки, Добромир Джиков. Варненци отново ще трябва да избират „по-малкото зло”." Сами трябваше да си изберем по-малкото зло!!!

«123»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.9 + 1.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook