Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на bogito

«234567»

Кметове натискат за глоби в блока
2011-04-04 21:24:59
Коментар: Аз съм домоуправител на сграда от тип ново строителство, едва от 4 месеца имаме разрешение за ползване и се започна да се прави кой каквото си знае. Един от собствениците на складово помещение си направи навес на терасата. Не е апартамент а склад се води по документи, но иначе е обособен апартамент с баня, килер, дневна и спалня. Направих му забележка и му казах, че според новия закон трябва да му съставя констативен протокол, а той ми отговаря какво имам напротив и да не съм чела толкова задълбочено законите - да съм си събирала таксите на входа там и да съм си мълчала. Да не говорим, че трябва да иска разрешение първо от останалите собственици, проект и разрешение от общината. За това в момента аз трябва да подлежа на глоба. Предобреден е неколкократно, но си продължава. Е в този случай аз ли трябва да плащам за своеволията на съседа си...
Кирил Йорданов издал 308 разрешения за строеж за една година
2011-03-29 20:15:01
Коментар: Пак г-жа инж. Малинова си е затворила очите от РДНСК. Дали наистина са гледали паспортите и дали са ги отворили въобще. За нашата сграда в техническия паспорт пише че имаме два подземни етажа и пет надземни а в удостоверението за ползване се водим седем етажна сграда с един подземен паркинг.
До 17 000 евро искат за паркомясто във Варна
2011-03-28 17:41:58
Коментар: В нашата страна всичко е възможно. При нас затвориха две парко места в гараж - направиха го самостоятелен обект, а собствениците на този ''гараж'' си платиха само чистата площ без стените. Вече колко жалби сме писали до къде ли не и резултат няма.
Над 3 милиона лева глоба за Е. ОН
2011-03-23 18:06:09
Коментар: Е значи да чакаме големи сметки за плащане през годината. Трябва все пак да се обещети нашия сънародник ... Д... да ни е яко.
Сградите във Варна са устойчиви при земетресение от 7 степен по Рихтер
2011-03-16 17:17:52
Коментар: Тия дето пишат някога ходили ли са на проверки. Що не вземат да проверят техническите паспорти и сградите за които са писани.В нашия паспорт пише че сградата ни е с 2 подземни етажа и 5 надземни, а тя е с един подземен паркинг и 7 надземни етажа. А колко други работи пише дето ги няма сложени да не говоря.

«234567»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
5.4 + 3.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook