Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Bat_Joro

«1234567»

Официално поискахме разполагането на батальон на НАТО в България
2015-03-15 07:12:38
Коментар: Няма Варшавски договор, но има Евразия. Като страна, член на НАТО имаме права и отговорности към този съюз. Щели сме да получим "руски ракети, като бонус" по-голяма глупост не бях чел! И ко... Стои си Путин в Кремъл и обмисля атаката на база на НАТО в България, обявявайки война на 28 страни едновременно?! Хайде малко по-сериозно. Преди да пишете такива глупости прочетете някои неща, като например: "Страните се съгласяват, че въоръжено нападение срещу една или повече от тях в Европа или Северна Америка ще се разглежда като нападение срещу всички тях и всяка страна се съгласява, че при такова нападение, в силата на правото за индивидуална или колективна самозащита, признато от чл. 51 на Устава на ООН, ще окаже помощ на нападнатата страна или нападнатите страни, предприемайки незабавни действия, каквито смята за необходими, индивидуално или съвместно с други страни, включително използването на въоръжени сили, за възстановяване и поддържане на северноатлантическата област."
ДПС настоява пред Европа за агитация на майчин език
2015-03-15 06:51:21
Коментар: В паспортите на тези хора пише - българско гражданство, щом са българи, значи приемаме, че майчиният им език е българският. Как ли пък няма да търпя, Местанката да обикаля из България и да кряка на турски език. Който не му харесва българският език и не се чувства българин, може да се товари на Turkish Airlines(вече и от Варна) и да пътува за Истанбул, а там да си шпреха турски, колкото иска.
Мъжът с плочките: Взех стари плочки със съгласието на фирмата изпълнител, ремонтирам детска площадка
2015-03-15 06:31:01
Коментар: Тоя не стига, че краде, ами и лъже най-нагло... баси боклука! Ясно се вижда разликата в плочките от клипа, с тези от снимките на този БОКЛУК.
Чавдар Трифонов пръв кандидат за кмет на Варна
2015-03-14 14:00:09
Коментар: Тоз пък к'ъв е?! Барабар Петко с мъжете. Имаме си добър кмет и смятам, че трябва да му се даде шанс на момчето, да покаже какво може за цял мандат. Смятам да гласувам за него, след като видях на какво е способен за една година.
Варненец пита защо паветата по ларгото се пукат
2015-03-14 06:48:43
Коментар: И ко?! Имат си гаранция, подменят се, нещо което при плочките на Киро липсваше, бяха го пропуснали, като елемент на договора явно. Що се отнася за следите върху плочките, върху едната наистина си личи, че е напукана по умишлен начин. Личи си, както при дупка от куршум в прозорец на кола. Другият клинкер, като го гледам, може и да е спукан при полагането, което не е феномен, случва се, не е болка за умиране, пак казвам... има си гаранция. Може, пича дето писа по-долу, че е направил снимките и е сигнализирал, до се е разхождал, да е видял спуканата при полагане и за да е по ефектна новината и да събере понече хейтъри, да е направил така, че да има още няколко напукана.

«1234567»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook