Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Nik

«12»

Холдинг Варна: Проектът “Алея Първа” не е проект за изграждане на квартал за богатите
2012-07-03 08:48:30
Коментар: Хората виж как ясно са го написали ,без увъртане - ДОСТЪПА ЩЕ Е БЕЗПЛАТЕН за всички разбираш ли ! И понеже вече всички сме отдавна калени в боя ни е ясно че само достъпа ще е безплатен/ евентуално / ама ако трябва там една хавлийка да метнеш на плажа - ясно нали ???Ама то ската трябвало да се укрепва видиш ли , и всички тези хотели ,часни клубове ,ресторанти и др. дето им разрешиха да ги построят в градината и я помпят с отпадни води нямат нищо общо с проблема !!! Затова както става ясно от статията - спокойно драги Варненци - всичко се прави в наш интерес , хората са го написали - видни проектанти ще вземат яки хонорари за да се застрои де що може , естествено съвсем законно като са спазени всички нормативи ,закони и неговите големи и малки вратички !!!
Костадин Костадинов: Единственото, което спаси Варна да не бъде продадена на 100%, е че няма нотариален акт
2011-09-17 18:08:55
Коментар: И с какво посещението на блога на многоуважаемия госп. Костадинов би трябвало чак толкова да ни екзалтира и тутакси на всички да им светне че : "Пича е много в час и не се е излюпил ей така" Може би това че жена му родила / да му е честито детенцето / или че е роден във Варна на 1 април 1979 г. Завършил Балканистика във Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий". Станал член на ВМРО през 1997 г. във Велико Търново и явно след сериозни размисли решил че по ще му приляга да се нагърби с проблемите на града - видиш ли и на самите Варненци , може би и поотделно даже ???!!!
Акула изяде британец на медения му месец
2011-08-18 09:11:10
Коментар: Късметия !!!
“Войводи” вдигат цигански катун в центъра на Варна
2011-02-21 12:13:01
Коментар: Подкрепям безусловно !!!
Водата край Морска гара почервеня
2011-01-14 10:00:00
Коментар: Ееееей "janko" като оставим настрана че се казва ОТИВА а не УТИВА , а също така че кораба се казва"Sable Bay" а не ''Seipal Bei'' а също така че кораба е вързан на борд на плаващ док номер 2 а не на ДОК номер 3 , като оставим настрана и че този кораб не си УТИВА сега а друг от същата компания с име " Glaser Bay" а също и че петното дойде от съвсем друго място то май не остана какво друго да ти оправя в неграмотния коментар !!!

«12»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.5 + 0.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook