Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Mari Anne

«34567891011»

През март пускат новото кръгово на бул. "Цар Освободител" във Варна
2019-01-12 17:40:20
Коментар: Никой не презира селяните, то всъщност всички сме ГРАЖДАНИ на тази страна! Просто инфраструктурата на село ще пасне идеално за някои тук коментиращи тук, които се възмущават на всеки опит за развитие на Варна, и все им е сложно и все си искат старото. Е няма как, ще има развите и да ще се равняваме и синхронизираме по развитите страни в Европа, ако искаме да ги настигнем поне малко. И да, Варна има нужда от нова инфраструктура и модерни пътища, където тоа е възможно. И да има недомислици в изпълнението понякога, защото гражданското ни общество е заспало...
През март пускат новото кръгово на бул. "Цар Освободител" във Варна
2019-01-12 16:29:38
Коментар: В Европа има кръгови с по 7-8 ленти, ако трябва да шофирате там, какво правите. Я си стойте по-добре на село и си карайте каруците, че да не ви е много сложно и да не учите правилата на цивилизацията.
През март пускат новото кръгово на бул. "Цар Освободител" във Варна
2019-01-12 16:25:50
Коментар: Освен това, при малките кръгови, за да могат безопасно да преминават автобуси и тролеи, трябва островът, който е в средата (и в никакъв случай не трябва да е дупка!), трябва да е частично павиран и големите градски превозни средства могат да го застъпват, но за леките автомобили е абсолютно забранено това.
През март пускат новото кръгово на бул. "Цар Освободител" във Варна
2019-01-12 16:03:58
Коментар: Като всяко нещо и кръговото си има предимства и недостатъци. Предимствата са, че безопасността при тях е по-голяма, това е статистически изчислено, не казвам, че изопщо няма да се намерят такива, които и там да предизвикат ПТП, поради неспазване правилата на движение. Но правилата са ясни и прости, скоростта на движение е ниска, така произшествията са сведени до минимум. Тъй като трафика не трябва да спира, повече превозни средства могат да преминат за единица време. Поради това, че е ликвидирано спирането и отново потеглянето, се намаляват изхвърлянето на отровни газове и шумовото замърсяване. Няма задръствания или е сведено до минимум. Има по-малко разходи за поддръжка (ток и ремонт за светофарите).
През март пускат новото кръгово на бул. "Цар Освободител" във Варна
2019-01-12 15:38:48
Коментар: Nina, при кръговото, вместо да се СПИРА(!) потока на движение за някои участници в пътното движение (както е в кръстовище със светофар), целия трафик е насочен към кръговото, което действа катоЕДНОПОСОЧНА (!) улица, която протича по посока обратна на часовниковата стрелка. В страните с ляво движение, както е в любимата ти Великобритания, кръговото става по посока на часовниковата стрелка.

«34567891011»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 1.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook