Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на ivi

«123»

Читател: Отново тигрови комари във Варна
2018-08-29 17:27:58
Коментар: Да, тигрови комари има и в парка в Младост /този до у-ще Антон Страшимиров /. И не само тигрови, ами всякакви и то много! Как да предпазим малките бебета, за които не може да се ползва репелент?! Никой не пръска там за комари, а има 2 детски градини, училище и парк! Трябва ли да стане белия от ухапване от заразен комар, за да се сетят от Община Варна? Аз имам десетки ухапвания всяка вечер...
Обвинения за тормоз във варненска ясла
2017-04-27 17:52:36
Коментар: Офф, какво затваряне в тоалетни, пълни глупости, е нали ще се разпищят още повече, ще реват и ще им надуват главите. И моето дете ревеше в началото, но му мина, някои майки обаче явно те не могат да свикнат, реват 2 пъти повече от децата, само слухтят и обикалят около яслите. Стига вече с тези прекалени раздувания, тези хора са отглеждали стотици деца, надали да не знаят как.
Обвинения за тормоз във варненска ясла
2017-04-27 14:01:43
Коментар: Дъщеря ми е посещавала яслата, ако е тя, и мога да кажа, че това е едно прекрасно детско заведение с много отговорен и сплотен персонал. Живот и здраве ако имам второ дете и него бих го дала там без абсолютно никакви притеснения. Струва ми се, че родителите на моменти прекаляват и много се вживяват, нима те не викат и не наказват децата си?? А я си представете сега стая с 30 деца? Защото има родители дето вдигат панаир, че било одраскано колянцето или лакътчето на детето видиш ли или пък лелката го карала или не го карала да яде и всякакви такива. Ами хайде пък, нас в градината ни наказваха, че и ни пошляпваха, да ви кажа хич не съм а и не познавам психически увредени у "травмирани" хора от това.
Във Варна започва обработка срещу комари
2016-06-10 11:11:38
Коментар: И разбира се, вместо да третират дворовете на градините срещу кърлежи и комари в неработен ден, то това се прави именно в работен и след това децата стоят цял ден в задушните стаи.
Шадраванът на „Независимост" във Варна се превърна в басейн за чайки
2016-05-04 09:39:30
Коментар: Интересно как прекрасните фонтани до парка в град Пловдив функционират БЕЗ предпазна ограда и и зглеждат наистина зашеметяващо! Отидете там и се насладете на наистина вълшебно място, не на нашите оакани от чайки и мръсни фонтани...

«123»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.1 + 1.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook