Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Captan Cook

«123456789»

Външните министри на страните от ЕС умуват за санкции срещу Русия
2014-03-17 19:34:57
Коментар: Много правилно е казал Ханес Свобода. Ще наложат на Русия санкци. Тя ще спре от своя страна газта, петрола и газта ще ударят един таван. И народа ще обвини ЕС и САЩ за това, че са се месили в решението на един народ който иска сам да подхване пътя си. Въпрос на време е това да се случи.
Мешерето иска да забрани Facebook и интернет в ромските махали
2014-03-17 14:33:44
Коментар: Те така и така не плащат ток, поне да го икономисат. :) Отиде им и последното място където поне се учат да четат и пишат.
На това учат децата ни: Левски бил заловен от полицията
2014-03-16 18:00:37
Коментар: Не само този учебник който е споменат. Има и друго. Добре че все още има стари учители и препоръчват по кои издания да се учат децата. Не ми се мисли след 10-15 години какво ще стане. Това се случва защото куцо кьораво сакато решило докторантска степен да изкарва и да издадат учебници. Издават набързо учебника с глупостите си и стават великите докторанти... Нашите докторантски степени не могат да се сравняват и с обикновените колежи в Европа. Те затова умните и образованите бягат да се изучат навън. Направете сравнение с един издаден учебник от българин учил в чужбина и един завършил докторантура в Търново / Свищов / Варна / София. Навярно историка Костадинов това е искал да визира. Относно за Левски... Полицията... турската чета търси Левски да го залови с затвор защото е е бил от опозицията. При криенето си Левски е трябвало да заколи момчето което го е видяло, затова и го залавят и осъждат на смърт. Само двама еничари са държали Левски в ареста в българско село.
Избирателната активност на референдума в Крим е необичайно висока
2014-03-16 17:09:19
Коментар: ;> lefer5 и по точно тея са виновни не само за сегашното състояния. Те са виновни за всичко през последните 70 години. ;>
Бюлетина на три езика решава съдбата на Крим
2014-03-16 14:52:46
Коментар: Новите управляващи в Киев твърдят, че промяната на статута на областта може да се осъществи само след общонационален вот. Американския и ЕС закон... Как може народа от Киев да гласува бъдещето на народа от Крим?

«123456789»

VIP
Периодичен инструктаж на персонал на повдигателни съоръжения
ЦПО Виктория-ПМ, провежда ежегодна проверка на знанията на персонала на повдигателни съоръжения: 1.Телфер- 1 година 2.Машинист на ПРП – 1година 3.Машинист на кран – 1година . 4.1. Прикачвач – такелажник...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook