Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Никой

«123456789»

Германия започва депортирането на около 200 хиляди мигранти
2015-10-24 12:37:33
Коментар: В задачата се пита къде ще ги стоварят.В Сирия или в България?По този въпрос се мълчи неестествено.Уж прозрачна ЕС...Лицемерие!
Германия преведе на арабски конституцията си в помощ на имигрантите
2015-09-30 21:01:53
Коментар: Това е толкова далеч от реалните настроения на германците че просто няма накъде повече.Не след дълго ще се види какво ще се случи в Германия.Рейтинга на Меркел се е сринал което съвсем показателно сочи само едно-предстоят събития които нямат нищо общо с пропагандната помия с която ни заливат.
Ето кои ще се борят за кметския пост във Варна
2015-09-30 20:50:06
Коментар: Интересно ми е как някои хора със задоволство грухтят в кочинката която други са им оградили.Заради пари,хляб и зрелища забравхме род,родина,народ,история ,собствено достойнство и самоуважение.Когато си продажен еничар за собствения си народ няма как в Европа някой да те уважава или взима насериозно като партньор.
Бежанците у нас отказват работни оферти с 1200 лева заплата
2015-09-30 20:41:13
Коментар: Няма как да работи след като не умее нищо друго освен да носи оръжие и да воюва и трепе наред човешки същества.Над 70 % от тази пасмина са мъже годни да носят оръжие и едва 10-15 % жени и деца.Не си правете илюзии че тази пасмина ( изключвам жените и децата) е дошла за добро у нас и където и да е в Европа.Ако следите световните новини от чужди медии ще разберете колко много неща се премълчават за същинското положение на нещата.Цяла Европа е настръхнала срещу тази нахлуваща пасмина от която нкой не знае какво може да се очаква.Зимата идва...нещата ще загрубеят още по-жестоко в най-скоро време.
Путин кара Запада да се чуди има ли в Сирия зелени човечета
2015-09-18 20:24:37
Коментар: Тези зелени човечета в Сирия еда ли ще бъдат учтиви...и реално никой няма идея на какво са способни.По същество САЩ и техните прословути спецални части не смеят да припарят в района по съвсем понятни причини- ще ядата здраво дървото в бойни действия по суша.Затова по въздуха само нанасят удари.Тук вече руснаците наистина показват дух и мускули...засега само това са намерения и добри пожелания,но бъдещето ще покаже кой ще е победителя.

«123456789»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Време за култура Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Без вредители
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.6 + 1.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook