Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Goshka

«123456789»

Официално: Иван Портних е кандидат за кмет на Варна
2019-09-13 01:18:08
Коментар: В човече ти съвсем ме разсмя :). Ти движиш ли се по булеварда. Ако чакаше на червената партия още щесе да си в очакване, но щеше да си тътриш с 20, и щеше да псуваш. Айде гледайте реално. Да не мислиш че кмета с лопатата ходи да строи или да взема строителни разрешения? Това което направи е прекалено многооо. Успя да осигури финансирането. А за морската знаеш, че е ограничено движението, но няма как да те спрат да си отидеш до дома. Това което е трябвало преди време да се стори от предните кметове е и по скоро от Гуцана и обкръжение е да не се допуска да се връщат имотите на тези които са в морската, но уви вече няма път назад. Единствено ако държавата се намеси и извади едни милиони и ги купи , ама си мисля че няма как да се случи.
Изслушват Иван Гешев за главен прокурор на 24 октомври
2019-09-12 23:44:15
Коментар: По добре така, отколкото да се влачат 3 месеца докато им се наместят лимките и изберат пак същия. С Цацаров не беше ли същото или с Велчев.
Официално: Иван Портних е кандидат за кмет на Варна
2019-09-12 23:35:58
Коментар: Да но мен ме спечели ;). Нали се сещаш, че всички други нищо няма да направят. Също така да припомня че варна е с най големия бюджет тази година от както е община. Сещаш се за булевард Левски колко време се чака да се направи, и ако чакаше на Гуцана щеше още да чакаш. За дупката да не казвам че вече е изцяло на общината. Така че айде малко по обективно да гледаме. Успех Портних.
МВФ иска да премахне ограничението за възраст заради Кристалина Георгиева
2019-08-22 21:28:43
Коментар: Браво, трябва да се гордеем, че на такъв пост е Българка. Успех и само напред. А всички тролове да си гледат партиите и да не тролят.
Красимир Каракачанов: $1 млрд.-1,1 млрд. е цената на F-16
2019-06-04 22:06:53
Коментар: Защо говориш явни лъжи Русия не ми е ясно. Ти как разбра че грипените са по евтини? Или като червен трол пишеш ли пишеш врели некипели. Прочети малко за твоите грипени и тогава пак пиши. НАй вероятно си впечатлени от сделката на БСП с хеликоптерите, които единствено ставаха да се вози Серго и компания но не и за военни цели. А че мигове ще купиш на по ниски цени ХА ХА .

«123456789»

VIP
Подготовка за матура по английски език - В1 и В2
Индивидуална подготовка за матура по английски език, нива В1 и В2. Ще работим със съвременни материали, които покриват всички части на изпита. Обучението се извършва в две насоки: - Теоретична подготовка...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook