Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Taurus

«56789101112»

Битката за Варна продължи и в ефира на TV7
2011-10-26 11:30:09
Коментар: Тази сутрин по TV7 гледах предизборния дебат в надпреварата за кметския стол и кокал между Кирил Йорданов и Веселин Марешки. Това беше най-жалкото човешко падение, което съм виждал до сега. Да ме извиняват уличните кучета, които със сигурност са много по-стойностни от тези двамата, ама това беше нещо като комбинация от лай и квичене на два помияра в разкаляна междублокова градинка, пълна с паркирали автомобили. На два пъти включиха в ефир и Гуцан-Медузан, който хленчеше като ученик лишен от сладолед след манифестация на 24 Май. Челото ми посиня да се плющя от чудене и маене, как Вие драги ми кретенясали съграждани допуснахте тия две природни грешки, правени от бащите без никакво желание или направо събирани от рогозката, да стигнат до тука. Сега заради сребролюбци и бунаци такъв голям(барабар и с камбаните) ще ни влезе отзад, че за четири години ще разберем дори и как таралежите правят секс. Както беше написал един колега от форума пълен бойкот-100% х 100% ! Да отидем и да гласуваме катопуснем бюлетина на, която сме нарисували по един голям …тра-ла-ла….
Кирил Йорданов и Веселин Марешки в ожесточена битка в ефира на bTV
2011-10-26 10:39:43
Коментар: Тази сутрин по TV7 гледах предизборния дебат в надпреварата за кметския стол и кокал между Кирил Йорданов и Веселин Марешки. Това беше най-жалкото човешко падение, което съм виждал до сега. Да ме извиняват уличните кучета, които със сигурност са много по-стойностни от тези двамата, ама това беше нещо като комбинация от лай и квичене на два помияра в разкаляна междублокова градинка, пълна с паркирали автомобили. На два пъти включиха в ефир и Гуцан-Медузан, който хленчеше като ученик лишен от сладолед след манифестация на 24 Май. Челото ми посиня да се плющя от чудене, кои Вие драги ми кретенясали съграждани допуснахте тия две природни грешки (сигурно бащите им са ги правили когато най-не им се е искало) да стигнат до тука. Сега заради сребролюбци и бунаци такъв голям(и с камбаните съвкупно) ще ни влезе отзад за четири години, че ще разберем дори и как таралежите правят секс. Както беше написал един колега от форума пълен бойкот-100% х 100% ! Пускайте бюлетина на, която сте нарисували по един голям … срещу имената на двамата.
Кирил Йорданов и Веселин Марешки в ожесточена битка в ефира на bTV
2011-10-25 11:08:35
Коментар: „Нямах намерение да се кандидатирам но Бойко Борисов ми каза:Трябваш ми!”- цитат на Кирил Йорданов от предизборната му кампания. За какво му трябва на Бойко Борисов кмет- доказан помияр и безхаберник? За да може и Варна да се управлява от софиянци чрез местната структура на ГЕРБ, а Кирето да ближе и целува безгласно и благодарно премиерската ръка. За да си останем село както обеща любимия премиер, а парите от Европа да се пренасочват към София и лични банкови сметки. Киро отдавна разпродава Варна заради собствените си интереси- първо на ТИМ, а сега и на София. Дилемата в момента е за кое зло да се гласува: 1. За доказания кмет измекярин, което автоматично гарантира бавната агония на Варна и тоталното и обезличаване. Ако спечели и този път, Кирето категорично знае, че ще му е за последно. Следователно ще маже филията много дебело-хем с масло, хем и с мармалад. Хем отгоре, хем отдолу ама дори и по кората. Ще маже филиите и на тези, към които е поел определени ангажименти и те гледат строго. 2. За мутроподобния Марешки. Все още не е известно какви ще ги върши като кмет. Възможностите са две: 50% варианта Кирил Йорданов да се повтори (ден-година храни или кметски мандат-живот оправя) и 50% на Варна и нас варненци да ни се случи все пак нещо по-добро. Все пак Марешки е доказал, че има нюх за бизнес (къде легален, къде не), пробивен е и това, което е направил не всеки може да го стори. Когато човек има пари има и самочувствие. Гласът му се чува и по-трудно се поддава на чуждо командване и манипулиране. Сигурно и той ще краде, ама може и нещо да остави. Все пак е доста богат и не така отчаян като Киро. За жалост вече не може да се гласува за друг кандидат-кмет и аз продължавам да чеша главата какво да правя, за кое зло да гласувам, но знам твърдо, че на 30.10.2011 ще пускам бюлетини.
Ситуацията във Варна е стабилна, съобщават от общината (видео)
2011-10-18 08:28:38
Коментар: Очаквам предизборна статия за възхвала на кмета Киро включваща: 1. Как той три мандата, лично,обут с гумени ботуши и с лопата в ръка е почиствал уличните канали на града всеки месец. 2. Как той три мандата, лично, всеки месец е маркирал дупките по Варненските улици и след това отговорно е проверявал ремонта им. 3. Как той три мандата, всеки месец е организирал срщи с обикновените граждани за наболелите проблеми на града и лчно е давал отговор за стореното по решаването им.
Бензинът поскъпва с 2 стотинки
2011-08-19 19:20:28
Коментар: Цитат: "Цената на петрола, която падна с 5% само в рамките на четвъртък, продължава да пада със страшна скорост. При отварянето на азиатските пазари в петък котировките на американския лек петрол се свлякоха до малко над 81 долара за барел при 83 долара предния ден." Въпрос: А в България с колко USD ще се повиши цената на петрола? Отговор: Виж настоящата статия.

«56789101112»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.1 + 0.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook