Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на tziko

«1234»

СЗО: Канабисът е опасен колкото хероина
2015-08-06 11:56:17
Коментар: Платени псевдо учени и майка си ще продадат за някой друг $. Само да ви припомня, кой най-много ще страда от легализацията, ако не сте се сетили - мафията. Ако имате глава на раменете, вече знаете кой плаща подобни публикации. В държавите в които мафията няма власт, марихуаната е легализирана, а по консервативните е поне декриминализирана. Тук мафията си има държава наречена България и тревата ще си остане незаконна още дълго време, за да може да се продава само от определени хора!
Нов велопаркинг се появи във Варна
2015-07-02 10:45:09
Коментар: Не бих си заключил колелото там! Изобщо това нещо одобрено ли е от някой велосипедист преди да го построят или просто така го решиха? Ако да, кой е този велосипедист, някой любител на крадени колелета?
Собственици на заведения протестират заради затварянето на Алея първа във Варна
2015-06-04 19:55:13
Коментар: Като искат собствениците достоп с кола, да си няправят заведението някъде извън града с паркинг и т.н. пак с изглед към морето. Варненци искат това да е пешеходна зона, нищо не им пречи на заведенията според мен. Да си направят по един вело-паркинг и пак ще имат клиенти и то доста по-платежоспособни от гъзетата с голфчетата и А3ките.
Вижте предложенията за визията на площада до Кукления театър
2014-11-06 14:15:23
Коментар: "имаме си добър градски транспорт" МОЛЯ? За Варна ли говорим? Я виж как стоят нещата със с. Тополи, Виница(Акчелар), да не изброявам още, където автобус минава от дъжд на вятър. Като добавим разбитите тротоари и липсата на адекватна велоалея, тази "клоака" е най-малкия проблем на Варна.
Вижте предложенията за визията на площада до Кукления театър
2014-11-06 13:44:11
Коментар: Напълно съм на мнението на Щуката и на bibef !!! Варна има нужда само от ремонт и безплатни паркинги, не от някви нови измишльотини.

«1234»

VIP
Двустаен апартамен под наем-700лв.,до ВИНС и Морско училище
Двустаен апартамент под наем до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook