Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Dany

«23456»

Повече от 5000 стари фотографии и картички се съхраняват в читалище „Стара Варна”
2011-01-20 21:57:02
Коментар: Хвали се, защото пак се уреди Община Варна да му плаща наема от 6000лв. Защо не споменава за Винарната? Мисля че всеки би развивал подобен бизнес, ако някой друг му плаща наема. Или може би бъркам?
Починалото момче не е било удряно с топка, твърдят съученици
2010-11-12 20:36:10
Коментар: Абсолютно си прав, морето, но ако живеехме в една нормална цивилизована държава, където всеки има задължения и права. Случаят ще отшуми и ще се потули, както стана с момчето пребито по време на час. Ужасът, мъката и болката остават за близките на загиналото дете. А за нас остава, безсилието да се преборим с простотията, която ни заобикаля
Семейство отказвало да се изнесе от къща в свлачището Св. Никола
2010-11-03 15:23:32
Коментар: Живея в местност Свети Никола от 17 години, много преди да започне това безумно строителство,/беше тихо и спокойно - лирично и носталгично отклонение/. Още тогава районът беше свлачищен и една от основните причини бе липсата на канализация. Независимо от това, че местност Свети Никола е обявена за свлачищен район, през последните години се строи като за световно,/както навсякъде във Варна и около/. Как се получават разрешителните за строеж - с много пари. Само преди месец започна ново строителство на жилищна сграда. Случаят ще се покрие, защото част от господата от местния парламент живеят в този район - благодаря им, защото заради тях, бе подобрена част от инфраструктората на квартала.
Търсят средства за пребития ученик от "Кольо Фичето"
2010-10-25 15:43:34
Коментар: Не, няма да бъдат наказани виновните, защото живеем в България и малцинствата /в случая визирам точно ромското/циганското или който както ги възприема/ се толерират от всички правителств до сега. За този случай, дори не се даде гласност в централните медии. Защо ли?
Запечатаха музей „Стара Варна“
2010-10-25 15:34:16
Коментар: Не, не бъркате Елена. В същата сграда се намира и Винарна Стара Варна. Но за винарната няма никакви коментари и от двете страни, защорто пределно е ясно, че се печели от винарната, а не от музея. Защо ли Ламбрин Сотиров не е притеснен от съдбата на бутилките вино и ракия? Аз също незнаех, че сградата е държавна собственост и че му е позволено гратис да развива един печеливш бизнес. За този случай си имаме много хубава българска поговорка - Не е виновен този, който яде баницата, а този който му я е дал.

«23456»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.2 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook