Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Mery

«789101112131415»

Учители от ОУ "Васил Априлов" във Варна излязоха с отворено писмо срещу директорката си
2014-02-16 20:59:39
Коментар: Това е написано преди няколко години и е четено от много хора.Този директор е наказан с последно предупреждение за уволнение и все още е директор,което означава,че каквото и да правят някои,колокто и некадърни да са професионално,щом са изгодни някому-стоят си на местата до второ пришествие:-)
Учители от ОУ "Васил Априлов" във Варна излязоха с отворено писмо срещу директорката си
2014-02-16 20:57:35
Коментар: Директорът прави училището В гр.Варна има много училища.Кои по-добри,кои-по-лоши,но всички си имат директори,които отговарят за тях.Те са хората,от чийто избор зависят учителите,които пък от своя страна правят скелета на училището.От тяхната работа зависи качеството на обучението,броя на учениците и т.н. Има едно училище в гр.Варна обаче,чийто директор сякаш не е за този пост.Училището е в центъра на града и се казва "Васил Друмев".Преди десетина години/разбирай преди този директор/,училището беше процъфтяващо.Директор беше г-н Атанас Чапкънов.Мъж с осанка подходяща за ранга му,сговорчив с колегите,отговорен към тях,учениците и поверения му пост,взискателен,обичащ професията си.В колектива по негово време нямаше дразги и сплетни.Всичко това,той парираше на момента с разговори на четири очи в дирекцията.Не позволяваше ревността или болните амбиции на някои учители да развалят реномето на училището и спокойната атмосфера за работа вътре в него.Всички учители бяха изпращани на нужните квалификации,без да прави разлика кой по какво преподава и дали е начален учител или учител в среден или горен курс на обучение.По негово време училището се водеше основно и въпреки това се пукаше по шевовете от ученици.На брой бяха около 800.Преди да си замине беше направил така,че от ОУ стана СОУ-съответно от училище до осми клас ,стана училище до 12 клас. Поради някои причини обаче,този директор реши да напусне.Да,но пак мислеше за училището и колегите си,които остават.Направи така,че конкурсът за директор да бъде спечелен от Красимир Димитров.Чапкънов го увери,че ще му помага докато навлезе в материята. На Димитров му оставаше само да следва начертания път.Да,ама не!Той направи така,че от 800 ученици от първи до осми клас по времето на Чапкънов,в момента са 320 ученика от първи до дванадесети клас.Съкрати или уволни всички преподаватели с различно и новаторско мислене,защото той не понася хора по-умни от него.Съкрати вишисти от начален курс,а остави слаби професионалисти и хор
Входът на Морската градина се разпадна
2014-02-09 16:47:52
Коментар: Олицетворение на държавата и управлението на града ни е арката. Махнал се снега и се оголила цялата грозна картина-махаме розовите обещания преди избори и лъсва цялата истина по време на управлението им.
Засега няма вероятност да бъде обявена грипна ваканция във Варна
2014-01-21 08:51:12
Коментар: Каякто всяка година,чакат всички да се изпонатръшкат с пневмонии и да са пред умиране,за да обявят грипна ваканция.В класовете са останали по десетина ученика,учителите масово са в болничен и няма грипна епидемия според някои! Зя тяхно сведение,в грипна ваканция се пускат учениците и се затварят градини и ясли за да НЕ СЕ разболяват децата-т.е. предварително,преди да се е разразил грипния вирус.А те какво правят-ще обявят такова нещо тогава,когато никой не остане в класните стаи и учрежденията.По-големи глупаци,просто не съм виждала! Да отидат да постоят пред кабинетите на джипитата и пак да си сверят данните!
Бившата директорка на РИОСВ–Варна разрешила скандалния ветропарк край Каварна
2014-01-04 14:04:09
Коментар: Както са ги монтирали,така да си ги премахнат за собствена сметка и терените да придобият раншния си вид! Лесно има,само желание липсва и спазване на законите.

«789101112131415»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook