Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Bakunin

«123456789»

Наследството от комунизма скара депутатите
2016-11-24 20:29:02
Коментар: Руссия, той и Пурко стана господин... за един ден. Въпросът е защо всичко се срути. хубаво е да се достигне ниво, но трябва да се задържи задълго. Без свобода няма развитие, няма достатъчно качество в обществото, и системата се разпадна под собствената си тежка посредственост. За съжаление, това което я замени, беше проектирано от същите инженери. Между другото, без лоши чувства, на български се пише РУСИЯ , а на руски РОССИЯ .
Наследството от комунизма скара депутатите
2016-11-24 19:46:35
Коментар: Табелките и лозунгите са само следствие на главното, а то е , че периода ще се изучава от децата по правилния начин. Надявам се преподавателите да изяснят на младите, че това което е било, няма нищо общо с истинските комунистически и социалистически идеи, а е нещо крайно изкривено, както у нас, така и в Русия. Свободата, равенството и солидарността могат да съществуват само заедно!
Наследството от комунизма скара депутатите
2016-11-24 19:08:25
Коментар: Това не просто жизненоважен въпрос, това за България е ВЪПРОСЪТ. Представете си, дами и господа, след Втората световна война, хер Гьобелс да обявява от трибуната в Бундестага, че Германската Социалистическа Партия, отчитайки някои малки грешки, ще продължи да води Германия към светло бъдеще. Точно това ни се случи на нас, само дето името му беше др. Лилов. Ако това, което започват сега, беше направено през 1990г. , нямаше и да сме чували за същества като Луканов, Доган, Първанов, Борисов и много други. а Илия Павлов и братя Илиеви щяха да са треньори по борба някъде. Те турците хубаво казват за нас, че искат да имат акъла на българите, дето им идва отпосле.
Марешки: Ще гласувам с отвращение за Цачева
2016-11-07 16:50:06
Коментар: Др. Радев ще е първият български президент,който може да марширува.Край на излагациите по време на тържествените зари-проверки, край на залитанията при обръщане кръгом. Това си е прогрес както и да го погледнеш. Представете си само Цачева да пристъпва със строева крачка.
Димитър Иванов: Има условия Местан да бъде разследван за държавна измяна
2015-12-28 14:58:18
Коментар: Значи излезе, че Митьо Гестапото и Доган Ефенди са най-големите патриоти! Хвала! Курица - не птица... нататък всички си го знаем.

«123456789»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
3.6 + 2.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook