Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на georgibg

«1234»

Холдинг Варна: Проектът “Алея Първа” не е проект за изграждане на квартал за богатите
2012-07-03 22:55:47
Коментар: Значи така - достъпът до "плажа" ще е свободен, т.е. до пясъка! Но нищо не казват за достъпа до прилежащия район, който досега беше свободен, но тъй като вече ще е частна собственост, очевидно няма да е вече свободен. А познайте какво ще се случи. Изобщо продажбата на този район долу до плажа е цялата далавера и е чисто престъпление към варненци. За това нещо общината трябва да бъде съдена!
Отворено писмо от "Холдинг Варна" АД към варненци относно Проект "Алея Първа"
2012-06-29 15:45:01
Коментар: Не разбирам тези, дето пишат, че щели да бъдат привлечени повече туристи. Ами то и сега през лятото на плажа е пълно с народ, а не мога да си представя какво ще стане тогава при положение, че както се вижда от проекта, местата на плажа за обикновените хора сигурно ще са по-малко. Знаете какво е сега на плажа в събота и неделя. И какви туристи, според вас, ще дойдат на такова място – такива, като в Слънчев бряг. Това ли искате? Но за разлика от Слънчев бряг, който е построен само, като курорт (поне беше), то това е плажа на цяла Варна. Виждам, че повече от пишещите тук са млади хора, но искам да ви кажа – няма да бъдете вечно млади, затова няма да е лошо да поговорите и с родителите си, какво мислят те. Защото този плаж е на всички, а не само на младите. Помислете добре, за да не построите един бардак и да се чудите после как да се оправи положението.
Отворено писмо от "Холдинг Варна" АД към варненци относно Проект "Алея Първа"
2012-06-29 11:02:07
Коментар: Роден съм и израстнал точно в този район и съм свидетел на това, как се е променял плажа през годините (от офицерския нагоре до Чайка ). Единственото по сериозно свличане, което си спомням, беше през 50-те години на офицерския плаж и тогава имаше загинали хора. А иначе по целия този скат винаги са текли води и е имало по-малки свличания, но целия този процес не е толкова бърз и катастрофален, както се опитват да ни го представят. Все пак добре би било ската да се отводни и укрепи, но по-важно е какво ще се направи долу, по т.н. алея първа. Ако стане така, както е на Слънчев бряг, то ще скапят целия този плаж. А подозирам, че ще е така, защото мутренската философия навсякъде е една и съща. Не виждам защо мафията ще вложи толкова пари, ако не мисли да си ги изкара многократно. Ще напълнят цялото място с разни заведения и мога да си представя, какво ще е там особено вечер и какъв шум ще се вдига. Щели да правят яхтено пристанище, ами да си го правят, но не му е там мястото. Това е варненския плаж, а не място за забавление на богатите. Като им чета програмата, очевидно точно това искат да направят, а обикновените варненци – да го духат.

«1234»

VIP
фенолов пилинг - пластична операция без скалпел
ФЕНОЛОВ ПИЛИНГ - ПЛАСТИЧНА ОПЕРАЦИЯ БЕЗ СКАЛПЕЛ КРАЛЯ НА ПОДМЛАДЯВАНЕТО И БОРБАТА Феноловият пилинг е специална процедура не само сред пилингите, но и сред всички възможности за естетична корекция,...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Време за култура Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Без вредители
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.6 + 2.1
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook