Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на galin

«123456789»

Новият участък на бул. "Сливница" във Варна е отворен за движение (снимки)
2018-11-04 11:43:12
Коментар: KVY, точно фактор да ми даваш за източник е малко несериочно, но айде ще го приема. Само че виж какво пишат братята румънци https://www.romania-insider.com/highways-in-romania-three-times-more-expensive-than-in-bulgaria-price-variations-higher-than-in-region/
Новият участък на бул. "Сливница" във Варна е отворен за движение (снимки)
2018-11-04 11:25:33
Коментар: Преасфалтираха , а не правиха от нищото.
Новият участък на бул. "Сливница" във Варна е отворен за движение (снимки)
2018-11-04 11:22:12
Коментар: Времето ще покаже кой е прав :)
Новият участък на бул. "Сливница" във Варна е отворен за движение (снимки)
2018-11-04 11:12:00
Коментар: Докато не се пренасочи трафика на КАТ винаги ше има тапа. Там няма на къде да се разширява булеварда. Може да вземат от локалното но заради денивелацията това означава да отрежеш достъпа до търговските площи. Дири и без тази рампа ще има олекотяване на трафика по Владислав. Давам ти прост пример: ако живея в младост и съм на магистралата сега трябва да мина Владислав, но с тази връзка слизам на А Москов и от там на Сливница. Така избягвам тапата на Технополис или на Варна мол. Същото важи и за част от живеещите във Възраждане. Съгласен съм че Цар освободител е за основен ремонт но за да го направят той трябва да се затвори. А точно това в момента не ни трябва във Варна. За крайезерния имах предвид че ще имаш достъп на магистралата от него. Сега такъв отсъства. Имаш такъв само когато идваш от магистралата. И се налага да или да правиш обеатен на Технополис или да увеличиш трафика на Цар освободител.
Новият участък на бул. "Сливница" във Варна е отворен за движение (снимки)
2018-11-04 09:50:23
Коментар: KVY, тук не съм съгласен, че този път не е необходим. Напротив. Първото нещо, което ще се усети и то веднага е разтоварване на отсечката на Цар Освободител между А. Москов и Я. Хуняди. Там се получава тапа дори когато не е час пик, а сутрин и вечер е ужас. Когато бъде изградена връзката с магистралата ще се разтовари Владислав и донякъде Цар Освободите. Най-вече Владислав. Замисли се колко изхода имаш КЪМ магистралата. Изходите ОТ магистралата са 3 и точно връзката с А. Москов е много удобна защото ти дава лесен и бърз достъп към крайезерния, а сега вече и към Сливница. Да видим само кога ще направят другата връзка. Кръговото, че е тъпо, тъпо е. Но мисля, че ще е временно защото от там трябва да е връзката с Хемус и може би тогава ще го разширят. В четвъртък минавах от там и тъкмо слагаха бабуните, че както е направено сега има опасност някой да си профучи през кръговото и да стане белята. .

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.8 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook