Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Джовани

«2345678910»

Шефът на ВиК–Варна: С 30 % по - нисък разход отчитат старите водомери
2014-02-19 14:41:32
Коментар: А нима няма водомери, които да измерват по-голям разход от направения?! Не може грешката да е само в едната посока. Прав е totкo70 - да инвестират във водомери да си събират задълженията от неизрядните платци.
Зимен Симеоновден - един от най-лошите дни в годината
2014-02-03 11:34:37
Коментар: Симеон бил един от седемдесетте преводачи на старозаветния текст на Библията от еврейски на гръцки, които египетския цар Птоломей ІІ Филаделф (285-246 г. пр.Хр.) назначил с тази преводаческа задача. На Симеона се паднало да преведе книгата на пророк Исаия. И когато стигнал до глава 7 стих 14, помислил, че в еврейския текст има грешка, като е казано: "Девица ще зачене и ще роди Син, и ще Му нарекат името Емануил". Посегнал да поправи думата Девица, но ангел Господен го спрял: "Писаното е точно, затова нищо не поправяй! Ти няма да умреш, докато не видиш с очите си изпълнението на тия думи". Сега по внушение на Светия Дух Симеон влязъл в храма, когато донясли Иисуса. Той Го взел на ръце и в пророческо вдъхновение извикал: "Сега отпускаш Твоя раб, Владико, според думите си с миром, защото очите ми видяха Твоето спасение, което си приготвил пред лицето на всички народи, - светлина за просвета на езичниците и слава на Твоя народ Израиля!" Йосиф и св. Дева се чудели на тия негови думи. А той, като ги благословил, обърнал се към Мария и казал: "Ето, Този лежи за падане и ставане на мнозина в Израиля и за предмет на противоречия, и на самата тебе меч ще прониже душата, за да се открият мислите на много сърца" (Лука. 2:25-35).
Зимен Симеоновден - един от най-лошите дни в годината
2014-02-03 11:32:40
Коментар: Няма такова нещо като "лош ден", особено пък от гледна точка на християнството и в частност православието. Главния тропар (вид песен), който се пее днес в църквата е: "Старецът Симеон днес се зарадва, защото взе на ръцете си Младенца Превечния Бог, и възкликна с благодарност: Днес очите ми видях спасението Твое." Къде видяхте тук лоши дни?! Защо ни пълните главите с бабини деветини и внушавате негативни неща? Денят ще бъде прекрасен, дори и за онези, които употребят думата вълк! И особено пък за онези, които възкликнат като Симеон - Благодаря за този прекрасен ден, в който видях Бога! Защото Бог е навсякъде около нас и всеки, който си отвори духовните очи, може да го види!
Ще ни уволняват и по мейла
2014-01-30 10:59:34
Коментар: Eксплоататори!
3 литра вода на ден подмладяват с 10 години
2013-11-01 11:10:38
Коментар: Аз пия по-малко от литър вода на ден и изглеждам с 15 години по-млада. Ако започна да пия по 3 литра вода, ще трябва да ходя в заведения с придружител :))) Не, благодаря!

«2345678910»

VIP
Нощувка 70лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook