Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на zori

«34567891011»

Туроператори: Проблемите в туризма се хронифицират
2014-07-19 00:12:07
Коментар: Скапан персонал,скапани продукти, скапан мениджмънт.......... бедни туристи ( пенсионавти, алкохолици, трайно безработни), укриване на доходи...допълвайте! Нека си реват. Платежоспособните предпочитат Гърция и Турция.
Българите не спортуват и се хранят нездравословно, сочи проучване
2014-07-07 20:16:47
Коментар: Даже само да се спре да се купува рекламираното е достатъчно за първа крачка. Но това изисква и малко повишаване нивото на осъзнаване ( прекалено гледане на Тв например). Едното се обуславя от другото. Бих добавила и ходенето пеш.
Читателка: Местност "Сотира" е непроходима след проливния дъжд
2014-06-23 23:59:20
Коментар: Нашето място е малко по-горе, където свършва пътя. От преди години имаме разрешително за 16кв. лека дървена постройка и толкова си остана. Наоколо се вдигнаха огромни вили, дърветата се изсякоха, гората оплешивя. Дувари по 2 метра, насипаха бетон, дерето пресъхна, прилапаха и него. Лакомия за всеки квадратен метър. Баща ми казваше, че един ден ще дойде много вода и половин Варна ще се хлъзне в морето. Зоната е свлачищна. Бункерът горе ще се спре чак на Бабаеленов. Спете спокойно, деца! И хващайте лопатите, разбира се.
Нито един грък не дойде във Варна за празниците
2014-04-24 07:57:13
Коментар: Гърците не са пририртали за нас. Имат си кристално море, чисти плажове, незастроени при това. Имат си острови и за празниците си пълнят собствените хотели. Зимата използват ниските цени на зимните ни курорти.Обратното обаче е факт. Много българи предпочитат северната част на Гърция, като дестинация за почивка, която им излиза по-евтино и като пакетна цена и като качество на обслужване. Варна за съжаление е една голяма мръсна дупка, с недомислени проекти, полвинчато свършени други такива, хаос и селяния. За жалост!
Спира дрането на родните производители с абсурдни такси
2014-04-17 12:09:32
Коментар: Ако искаш качествено месо, кашкавал, сирене и изобщо каквото и да е , отиваш в частния магазин. Частникът гарантира качеството първо с името си и след това с всичко останало.Съответно и цената е почти двойна. В супера ако кило пържоли е 4Е (замразени холандски без никакъв вкус), то при месаря са 8Е. Но това в белите страни. Не в Абсурдистан, който е благодатна почва за изсмукване на и без това пробития рабси джоб от западни масони.

«34567891011»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.1 + 0.2
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook